Ναι, ναι, μπορείς να βάλεις αντηλιακό χωρίς να αγγίξεις ποτέ το πρόσωπό σου!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ναι, ναι, μπορείς να βάλεις αντηλιακό χωρίς να αγγίξεις ποτέ το πρόσωπό σου!

Δες πως θα είσαι προστατευμένη από τον ήλιο αλλά και από τον κορονοϊό!

Με την άρση των αυστηρών μέτρων, ξέρουμε πως μετρούσες αντίστροφα για να πας στο κομμωτήριο και φυσικά για να βγεις χωρίς να στείλεις μήνυμα και να πας σε ένα πάρκο λίγο πιο μακριά από το σπίτι σου ή και την παραλία. Μαζί σου είμαστε και ανυπομονούσαμε επίσης για αυτή τη στιγμή που επιτέλους ήρθε. Δεν θέλουμε να ξεχνιέσαι όμως…

Όχι, δεν θα σου πούμε πάλι για τη μάσκα… Για το αντηλιακό θα σου πούμε! Έχεις δείξει τόση φροντίδα στον εαυτό σου και προσοχή στην υγεία σου και σε χειροκροτούμε αλλά δεν θέλουμε να έχεις μόνο τον κορονοϊό στο μυαλό σου. Και ο ήλιος είναι βλαβερός! Σου λέμε λοιπόν αυτό που θα σου λέγαμε ακόμη και αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά που έγιναν τους τελευταίους μήνες: Βάλε αντηλιακό και ανανέωνέ το συχνά.

Μα πως θα βάζω αντηλιακό με τη μάσκα; Θα τη βγάζω; Πως θα πιάνω το πρόσωπό μου; Δεν απαγορεύεται; Δεν με προστατεύει η μάσκα από τον ήλιο; Εύλογες ερωτήσεις όλες και καλώς τις σκέφτεσαι και φυσικά έχουμε απάντηση σε όλες. Αφενός ΟΧΙ, η μάσκα δεν σε προστατεύει εντελώς γιατί δεν καλύπτει όλο σου το πρόσωπο. Έπειτα, δεν χρειάζεται να τη βγάλεις για να βάλεις αντηλιακό, δεν χρειάζεται καν να αγγίξεις το πρόσωπό σου!

Υπάρχουν φανταστικά αντηλιακά σε σπρέι που μπορούν να σε προστατεύσουν αποτελεσματικά και να μην χρειαστεί καν να αγγίξεις το δέρμα σου. Είναι σαν mist, μένουν για ώρες και μπορείς να τα έχεις συνέχεια μαζί σου και να ψεκάζεσαι. Ποια είναι αυτά; Θα τα βρεις παρακάτω και σε παρακαλώ να τα πάρεις. Δεν παίζουμε με τον κορονοϊό ούτε και με τον ήλιο! Μένουμε υγιείς και φροντίζουμε τον εαυτό μας με κάθε τρόπο!

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Πώς θα μακρύνω τα μαλλιά μου;