Η Ράνια Θρασκιά δίνει πολύτιμες συμβουλές ψυχολογικής υποστήριξης σε μια σκληρή περίοδο για όλους

Η Ράνια Θρασκιά δίνει πολύτιμες συμβουλές ψυχολογικής υποστήριξης σε μια σκληρή περίοδο για όλους

Δες τα όλα στο παρακάτω video.

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη, τη Ράνια Θρασκιά και τη La Roche Posay.

Η Ράνια ως οικογενειακός σύμβουλος εξήγησε γιατί αυτήν την περίοδο έχουμε αυξημένο επίπεδο στρες, ακόμα κι αν δε το νιώθουμε και πως αυτό μας επηρεάζει.

Πολλοί άνθρωποι έχουν ψυχοσωματικά συμπτώματα αυτόν τον καιρό, τα οποία οφείλονται σε αυτό. Η πιο μάταιη συμβουλή αυτήν την περίοδο είναι : "μην αγχώνεσαι", είναι ανέφικτο. Ο φόβος ως ένα σημείο είναι προστατευτικός γιατί έτσι μαθαίνουμε να προσέχουμε. Όταν δεν έχουμε διαύγεια, αυτό το στρες και ο φόβος μας δείχνει ότι πρέπει να το καταλαγιάσουμε. Πρέπει, λοιπόν, να έχουμε συνειδητότητα και να μην αφηνόμαστε σε αυτοματισμούς.

Η Ράνια μίλησε και για την περιπέτεια που είχε λίγο πριν τα 30 με ενήλικη ακμή, για το πόσο ταλαιπωρήθηκε και ένιωθε πολύ άβολα. Σε αυτό το σημείο η Δέσποινα Καμπούρη που και αυτή πέρασε δυο φορές ακμή στην ενήλικη ζωή της, μίλησε για τα προϊόντα που την βοήθησαν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Τη σειρά Effaclar της La Roche Posay! Κρέμα προσώπου για μικτό λιπαρό δέρμα, έως και το δέρμα με τάση ακμής και καθαριστικό gel για καθημερινή χρήση.

Ένα μεγάλο κοινό που δυσκολεύεται σε αυτές τις νέες συνθήκες ζωής είναι οι μαμάδες. Οι μαμάδες έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν ότι έφτασαν στα όριά τους και να το εκφράζουν στο παιδί, ανάλογα βέβαια με την ηλικία του παιδιού. Έτσι τα παιδιά θα μάθουν τον ψυχικό κόσμο. Και το tablet πρέπει να δίνεται με μέτρο στο παιδί, όχι ανεξέλεγκτα. Μέχρι 3 ετών απαγορεύονται οι οθόνες στα παιδιά, γιατί όλες αυτές οι κινούμενες πληροφορίες δημιουργούν υπερδιέγερση του εγκεφάλου.

egke

Εν μέσω καραντίνας έχει περάσει διάφορες φάσεις στο σπίτι με τους δύο γιους της: και πολλή χαρά που επιτέλους περνούν πολύ χρόνο μαζί, αλλά δε λείπουν και οι εντάσεις.

Όσον αφορά τις εντάσεις μεταξύ συντρόφων, καλό είναι όλοι να κάνουν υπομονή και να μεταφέρουν για λίγο αργότερα τη λύση χρόνιων προβλημάτων. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα επιλύσουν.

Η φροντίδα του εαυτού μας είναι δείγμα ψυχικής υγείας και καλής διάθεσης. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας ακόμα κι αν δε βγαίνουμε από το σπίτι. Με αφορμή αυτό το tip η Δεσποινα έδειξε στην κάμερα κάποια αγαπημένα της προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας της. Τον ορό Hyalu B5 με υαλουρονικό οξύ που “γεμίζει” την επιδερμίδα και επανορθώνει! Γίνεται εφαρμογή σε πρόσωπο και λαιμό με καθημερινή χρήση πρωί και βράδυ. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι για πρόληψη και συγκαταλέγεται στην αντιγηραντική σειρά της La Roche Posay.

posayyy

Όσον αφορά τις πανελλήνιες, τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς δε θα πρέπει να αγχώνονται. Να σκέφτονται ότι δεν είναι μόνοι, ότι μειώθηκε η ύλη και αυτό είναι θετικό, αλλά δεν αρχίζει, ούτε τελειώνει εκεί η ζωή. Και τι θα γίνει με τα Δημοτικά; Θα πρέπει όλοι να περιμένουμε τι θα φέρει ο χρόνος. Να μην προσπαθούμε διαρκώς να ελέγχουμε την επόμενη μέρα. Αν πάντως χρειαστεί οι μικροί μαθητές να βγουν από το σπίτι αυτές τις ηλιόλουστες μέρες δεν έχουν να φοβούνται τίποτα για το ευαίσθητο δερματάκι τους αφού μπορούν να είναι προστατευμένοι με τη σειρά Αnthelios με δείκτη προστασίας SPF50 και για τις μαμάδες Anthelios mist με αόρατο και ματ αποτέλεσμα, με ιαματικό αντιοξειδωτικό νερό της LA Roche-Posay. Σε μορφή spray!

spray

Δες όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί!


https://www.instagram.com/tv/B_h2LiNjT_v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading