5+1 προϊόντα που θα σε κάνουν να βάλεις στην περιποίησή σου το γάλα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5+1 προϊόντα που θα σε κάνουν να βάλεις στην περιποίησή σου το γάλα

Δεν το χρησιμοποιούσε τυχαία η Κλεοπάτρα

Το γάλα είναι η πρώτη μας τροφή. Κάποιοι δεν το συμπαθούν ωστόσο ενώ άλλοι το έχουν αντικαταστήσει με κάποιο φυτικό γάλα. Το γάλα ωστόσο (είτε το συμπαθείς είτε όχι) σε κάθε του μορφή κάνει δεκάδες καλά για τον οργανισμό μας αλλά και την ομορφιά μας. Ξέρεις, δεν το χρησιμοποιούσε τυχαία η Κλεοπάτρα…

Απολεπίζει ελαφριά, μαλακώνει, ενυδατώνει, θρέφει σε βάθος και δυναμώνει μαλλιά και δέρμα και γι᾽αυτό βρίσκεται μέσα σε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς. Δεν αναφερόμαστε όμως –όπως ίσως κατάλαβες- μόνο στο αγελαδινό γάλα. Το γάλα καρύδας βρώμης, αμυγδάλου και αλλά είναι γεμάτα θρέψη και φροντίδα γι’ αυτό ολοένα και περισσότερα προϊόντα το περιέχουν!

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις λοιπόν την περιποίησή σου λίγο πιο… Milky, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικά βασικά προϊόντα με βάση το γάλα που πιστεύουμε θα σε πείσουν να το βάλεις στην περιποίησή σου. Έχουμε προϊόντα με γάλα καρύδας, αμυγδάλου, γάλα σουσαμιού (ναι κι όμως), πρωτεΐνες γάλακτος αλλά και γάλα jojoba (επίσης υπάρχει).

Δες τα όλα στην παρακάτω gallery, δοκίμασέ τα και θα ανακαλύψεις πως το γάλα σου προσφέρει μία πολύ διαφορετική εμπειρία περιποίησης… σχεδόν Βασιλική!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το κονσίλερ που χρησιμοποιούν οι Meghan Markle, Victoria Beckham και Kaia Gerber