Καστανά, ξανθά και κόκκινα: Τα ωραιότερα balayage είναι εδώ για να διαλέξεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Καστανά, ξανθά και κόκκινα: Τα ωραιότερα balayage είναι εδώ για να διαλέξεις

Είναι τα ωραιότερα που είδαμε στο Instagram

Με τα κομμωτήρια επιτέλους ανοιχτά η ανάγκη μας για περιποίηση και ανανέωση έχει φτάσει στο κόκκινο! Θέλουμε να τα κάνουμε όλα και δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε. Πολλές απλά θα ανανεώσουν το χρώμα τους αλλά, αν είσαι σαν εμάς, θέλεις παραπάνω. Φλερτάρεις με την αλλαγή και το μπαλαγιάζ είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί σε αυτή τη φάση.

Βλέπεις, με το μπαλαγιάζ μπορείς να έχεις πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα από ότι με τις ανταύγειες και να διατηρήσεις τη βάση σου ανέπαφη στο μεγαλύτερο μέρος της αλλά παράλληλα να ανανεώσεις συνολικά το χρώμα των μαλλιών σου. Μπορείς να ανοίξεις υπέροχα τα σκούρα καστανά μαλλιά ή να ζεστάνεις τα ξανθά. Μπορείς να υιοθετήσεις το California blonde ή να κάνεις πιο ενδιαφέρον το κόκκινο χρώμα σου με δύο διαφορετικές αποχρώσεις.

Με το μπαλαγιάζ οι πιθανότητες είναι αμέτρητες και το αποτέλεσμα απλά τέλειο. Γι᾽αυτό είπαμε να βρούμε τα ωραιότερα μπαλαγιάζ του instagram, σε κάθε χρώμα, για να διαλέξεις εκείνο που θα πας στον κομμωτή σου όταν έρθει η ώρα για το δικό σου ραντεβού. Ρίξε μία ματιά παρακάτω..

cover photo @wellahair

Διάβασε ακόμα: 10 τέλεια μακιγιάζ για καστανά μάτια που πρέπει να δοκιμάσεις