Θα είσαι πραγματικά έτοιμη για το καλοκαίρι ΜΟΝΟ όταν αποκτήσεις αυτά τα λαδάκια!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Θα είσαι πραγματικά έτοιμη για το καλοκαίρι ΜΟΝΟ όταν αποκτήσεις αυτά τα λαδάκια!

Είναι εκείνα που θα σου χαρίσουν το πιο εξωτικό, βαθύ, sexy μαύρισμα!

Μπορεί ο covid-19 να μην έχει φύγει εντελώς από τη ζωή μας, όμως εμείς βλέπουμε τα πράγματα θετικά! Κάναμε θυσίες και μείναμε μέσα για να προστατευτούμε και απέδωσαν. Τώρα μπορούμε σιγά-σιγά να απολαμβάνουμε λίγο περισσότερο την καθημερινότητά μας και αυτή η αλλαγή ήρθε πάνω στην ώρα… Ο καιρός, βλέπεις, έχει φτιάξει πολύ και ανυπομονούμε για τη μέρα που θα πάμε επιτέλους στην παραλία.

s

Ναι, την παραλία σκεφτόμαστε! Το καλοκαιράκι και την ανεμελιά που μας έχει λείψει, αλλά φυσικά και το μαύρισμα. Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να το περάσουμε πολύ διαφορετικά από άλλα γιατί θα είναι διαφορετικό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνουμε λευκές και… «χειμωνιάτικες»! Θα μαυρίσουμε και μάλιστα φέτος θα μαυρίσουμε περισσότερο από ποτέ. Πώς; Με τα λαδάκια μαυρίσματος anaPLASIS!

Πρόκειται για 2 απολαυστικά λάδια μαυρίσματος που σου χαρίζουν την πιο σοκολατένια, sexy επιδερμίδα... Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, διότι έχουμε πολλά να πούμε. Ας μιλήσουμε πρώτα για το λαδάκι GLOW Έλαιο γρήγορου Μαυρίσματος Με Φυσικό Κερί Μέλισσας. Είναι ένα 100% φυσικό λάδι (μοναδικό στο είδος του) που περιέχει με τα πιο διακριτικά ιριδίζοντα στοιχεία, τα οποία κάνουν την επιδερμίδα να ακτινοβολεί.

h

Το φυσικό κερί μέλισσας που περιέχει εξασφαλίζει το πιο γρήγορο μαύρισμα που είχες ποτέ και η απολαυστική υφή του παρέχει την πιο βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης θα δεις το σημάδι από το μαγιό σου να γίνεται πολύ πιο έντονο και τη διάθεσή σου να ανεβαίνει! Μάλιστα, επειδή περιέχει ιριδίζοντα στοιχεία και κάνει το δέρμα να λάμπει, θα θέλεις να το χρησιμοποιήσεις και το βράδυ…

Το δεύτερο λαδάκι για το οποίο θέλουμε να σου μιλήσουμε είναι το Έλαιο γρήγορου Μαυρίσματος Με Φυσικό Κερί Μέλισσας που… μυρίζει βανίλια! Είναι το δεύτερο λάδι της σειράς μαυρίσματος της anaPLASIS και χαρίζει πιο βαθύ, εξωτικό μαύρισμα. Με κάθε εφαρμογή, η επιδερμίδα γεμίζει θρέψη χάρη στο φυσικό κερί μέλισσας που περιέχει αλλά και χάρη στο θρεπτικό και ενυδατικό «κοκτέιλ» ελαίων όπως αμυγδαλέλαιο, το έλαιο αβοκάντο, το σησαμέλαιο, το σιτέλαιο, το λάδι καρύδας και το καροτέλαιο που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες A, B, D, E.

o

Όλα αυτά τα πλούσια, πολυτελή συστατικά λειτουργούν συνδυαστικά για να σου χαρίσουν το πιο βαθύ μαύρισμα, ενισχύοντας την επιδερμίδα σου και αυξάνοντας την ανθεκτικότητά της στον ήλιο. Πρόσεξε όμως, και τα δύο λαδάκια anaPLASIS δεν περιλαμβάνουν δείκτη προστασίας, είναι μαυριστικά προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις για να αποκτήσεις γρήγορο και βαθύ μαύρισμα.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως δεν μπορείς να λες πως είσαι έτοιμη για το καλοκαίρι χωρίς αυτά τα δύο λαδάκια στην τσάντα της θάλασσας! Πού θα τα βρεις; Με ένα κλικ μπορούν να γίνουν δικά σου από το E-Shop της ανάPLASIS https://anaplasis.gr/el/ ή μπορείς να τα αναζητήσεις και να τα δεις από κοντά στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο. Και μην ξεχάσεις να κάνεις like στη σελίδα της ανάPLASIS στο facebook και να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram για να μένεις ενημερωμένη για όλα τα νέα της anaPLASIS! Καλό καλοκαίρι Queenette!