Four your eyes only! Tα 20 καλύτερα eyeliners για τα πιο καυτά ανοιξιάτικα cat eyes

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Four your eyes only! Tα 20 καλύτερα eyeliners για τα πιο καυτά ανοιξιάτικα cat eyes

Μένουν στη θέση τους και είναι πανεύκολα στη χρήση  

Το eyeliner είναι παντός καιρού αλλά βρίσκουμε πως είναι ιδανικό για την άνοιξη! Καθώς ο καιρός ζεσταίνει δεν θέλεις να φοράς πολλά στο πρόσωπό σου αλλά ακόμα δεν είναι τόσο ζεστός ώστε να φοράς μόνο μία ενυδατική με χρώμα και κραγιόν. Θέλεις λοιπόν να κάνεις κάτι το παραπάνω αλλά... όχι πολύ παραπάνω. Γι᾽αυτό μία γατίσια γραμμή eyeliner είναι ό,τι πρέπει για την εποχή αυτή γενικά και ειδικότερα τώρα που φοράμε κάθε μέρα μάσκα και μόνο τα μάτια μας μπορούμε να βάψουμε.

Κάποια eyeliners ωστόσο μας δυσκολεύουν. Η ίδια η γραμμή είναι δύσκολη από μόνη της και απαιτεί εξάσκηση, δεν χρειαζόμαστε λοιπόν άλλες δυσκολίες. Πόσα eyeliners όμως πρέπει να πάρεις για να καταλήξεις σε εκείνα που σε διευκολύνουν. Σε εκείνα που συγχωρούν λάθη και χέρια που τρέμουν; Δεν χρειάζεται να πάρεις κανένα προϊόν που δεν χρειάζεσαι γιατί εμείς είμαστε εδώ. Μέρος της δουλειάς μας είναι να δοκιμάζουμε τα προϊόντα της αγοράς για να μην χρειάζεται να μπεις εσύ σε έξοδα και διαδικασίες!

Έχοντας λοιπόν δοκιμάσει σχεδόν όλα τα eyeliners που υπάρχουν εκεί έξω (και μερικά που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει) έχουμε καταλήξει στα καλύτερα. Όχι, δεν είναι λίγα! Οι επιλογές σου είναι πολλές και τις συγκεντρώσαμε όλες... ΜΑ ΟΛΕΣ στην παρακάτω gallery. Με ένα scroll θα βρεις 20 eyeliner στυλό που βρήκαμε πολύ εύκολα στη χρήση, που χάρισαν πολύ σταθερό αποτέλεσμα (δεν έχουμε χειρότερο από το να μας πετυχαίνει η γραμμή για να χαλάσει από τη ζέστη) και δεν τίναξαν το budget κανενός στον αέρα.

Σπεύσε λοιπόν παρακάτω και κάνε τις γατίσιες γραμμές σου τώρα που ζεσταίνει ο καιρός! Δεν βρίσκουμε τίποτα πιο fun και διασκεδαστικό από τα όμορφα τονισμένα μάτια, είτε φοράς προστατευτική μάσκα είτε όχι!

Διάβασε ακόμα: 10 eyeliner hacks για τέλεια γραμμή κάθε φορά! (video)