Αυτά τα λάδια σε μαυρίζουν γρήγορα και σε προστατεύουν!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά τα λάδια σε μαυρίζουν γρήγορα και σε προστατεύουν!

...please φόρεσέ τα! 

Ερμ... Επικρατεί κάποιος καύσωνας κορίτσια και οι παραλίες είναι ασφυκτικά γεμάτες, σα να μην ήρθε ποτέ ο Κορονοϊός στην ηλιόλουστη Ελλάδα μας. Δεν μυρίζει απλά καλοκαίρι, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ένα πράγμα έχουμε στο μυαλό μας: Να μαυρίσουμε! Αν διαβάζεις συχνά τα beauty άρθρα στο queen.gr τότε ίσως να νομίζεις πως θα αρχίσω το κήρυγμα αλλά φέτος αποφάσισα να μην το κάνω. Αρκετά έχουμε περάσει, δεν χρειάζεσαι άλλη μία μουρλή (εμένα) να σου λέει τι να μην κάνεις και τι κακό θα σε βρει. Θέλω όμως να προσέχεις....

Είδα πολλά κορίτσια στο instagram καμένα από τον ήλιο και πολύ στεναχωρήθηκα. Θα μαυρίσεις και με SPF σου το ορκίζομαι. Το δέρμα σου θα παράγει μελανίνη και μάλιστα το μαύρισμά σου θα είναι πιο βαθύ και με μεγαλύτερη διάρκεια. Με τα κατάλληλα προϊόντα μάλιστα θα μαυρίσεις και πολύ γρήγορα! Αυτά τα προϊόντα είναι τα λάδια αλλά όχι, δεν εννοώ τα μαυριστικά.

Υπάρχουν λάδια που σε μαυρίζουν άμεσα αλλά παράλληλα σε προστατεύουν και είναι εκείνα που έχουν υψηλό SPF. Μην συνοφρυώνεσαι, ήδη σου ορκίστηκα πως θα μαυρίσεις, τι άλλο να κάνω! Μία μόνο μέρα στην παραλία με ένα λάδι που έχει υψηλό δείκτη προστασίας θα σε πείσει και παρακάτω σου έχω τα καλύτερα! Είναι μεταξένια, μυρίζουν τέλεια και πραγματικά σε κάνουν σοκολατένια άμεσα.

Ρίξε λοιπόν μία ματιά στην gallery πιο κάτω και άσε το μαυριστικό λάδι. Τα αντηλιακά λάδια είναι οι καλύτεροι φίλοι σου και σου το υπογράφω!

Cover photo @kapuluancoconut

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου όσο περισσότερο γίνεται