Sunday Nailspiration! Τα πιο καλοκαιρινά nail art για τον απογευματινό σου καφέ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Sunday Nailspiration! Τα πιο καλοκαιρινά nail art για τον απογευματινό σου καφέ

Γύρισες από την παραλία ή ακόμα; 

Αυτή η Κυριακή δεν είναι ανοιξιάτικη... Αντί για Μάιο κάνει Αύγουστο και σίγουρα σε βρίσκουμε σε κάποια παραλία ή επιστρέφοντας από αυτή. Ελπίζουμε να φόρεσες αντηλιακό ή έστω λάδι αλλά το θέμα μας δεν είναι η προστασία και το μαύρισμα (τα είπαμε το πρωί). Το θέμα μας είναι -όπως κάθε Κυριακή- τα νύχια. Τα lazy Κυριακάτικα απογεύματα φτιάχνουμε καφέ και χαζεύουμε nail art στο instagram και σήμερα θα κάνουμε το ίδιο.

Μόνο που σήμερα τα σχέδια είναι απόλυτα καλοκαιρινά! Κολυμβητές, φοίνικες, φλαμίνγκο και κύματα στόλισαν δεκάδες νύχια στο instagram και εμείς βάλαμε σκοπό να βρούμε τα καλύτερα για να χαζολογήσεις μαζί με τον παγωμένο καφέ σου αυτό το απόγευμα. Προφανώς και τα καταφέραμε, τι εννοείς; τα βάλαμε σε μία gallery παρακάτω και σε περιμένουν.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, άναψε τον ανεμιστήρα ή το κλιματιστικό και χαλάρωσε κοιτάζοντας τις ανακαλύψεις μας. Μη νομίζεις όμως πως μπορείς να τις αντιγράψεις μόνη σου... Δεν θα σου πούμε ψέματα, είναι δύσκολα σχέδια αλλά τόσο ωραία για το moodboard σου!

Διάβασε ακόμα: 5+1 αποχρώσεις ρουζ που ταιριάζουν σε ΟΛΕΣ!