10 face mists για να αναζωογονείς το δέρμα σου τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

10 face mists για να αναζωογονείς το δέρμα σου τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Ενυδάτωση και λάμψη 24/7!

Αν τηρείς ευλαβικά τη skincare routine σου ξέρεις ότι πρέπει να πλένεις το πρόσωπό σου και να βάζεις τις κρέμες σου δύο φορές την ημέρα: πρωί και βράδυ. Τώρα, όμως, που ανεβαίνει σιγά σιγά η θερμοκρασία και ήδη έχουμε βιώσει έναν καύσωνα, η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση. Σύμφωνα με τους Κορεάτες, που είναι experts σε θέματα περιποίησης επιδερμίδας, αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα είναι ένα face mist και θα βρεις τα καλύτερα της αγοράς στην παρακάτω gallery.

Αυτά τα ειδικά spray προσώπου έχουν κατασκευαστεί για να ενυδατώνουν 100% το δέρμα. Και μπορούν να το κάνουν σε πολλές περιπτώσεις. Όταν έχουμε ή δεν έχουμε μακιγιάζ, πριν ξεκινήσουμε να βαφόμαστε, αλλά και όταν κατά τη διάρκεια της ημέρας αναζητάμε μια ανάσα δροσιάς. Το κοινό σημείο αναφοράς τους είναι ένα: η υγρασία που προσφέρουν στην επιδερμίδα.

Προσοχή, όμως! Μην μπερδέψεις το face mist με το setting spray. Το πρώτο, όπως είπαμε, ενυδατώνει και αφήνει στο πρόσωπο αυτό το glossy και δροσερό αποτέλεσμα, ενώ το setting spray χρησιμοποιείται μόνο αφού έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου, ενώ εξασφαλίζει διάρκεια στο μακιγιάζ και ένα περισσότερο ματ- λιγότερο λαμπερό- αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Mineral VS Χημικό αντηλιακό: Ποια η διαφορά τους και τι πρέπει να προσέξεις