Αντί να τις κρύβεις, μπορείς να αναδείξεις υπέροχα τις φακίδες σου με το σωστό μακιγιάζ…

Αντί να τις κρύβεις, μπορείς να αναδείξεις υπέροχα τις φακίδες σου με το σωστό μακιγιάζ…

Ακολούθησε τα βήματα που σου προτείνουμε ένα-ένα!

Φακίδες. Ένα χαρακτηριστικό για το οποίο κάποια κορίτσια χαίρονται που έχουν, ενώ άλλα νιώθουν άβολα, ντρέπονται και πολλές φορές παλεύουν για να τις αποκρύψουν. Κι αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, πρέπει αμέσως να εξαλείψεις αυτήν την ιδέα. Σκέψου μόνο πόσες γυναίκες υπάρχουν που προσπαθούν με μακιγιάζ να δημιουργήσουν φακίδες. Θυμήσου λίγο το wedding beauty look της Meghan Markle, η οποία δημιούργησε fake φακίδες στο μακιγιάζ της. Ξέρουμε τι σου λέμε.

Οι φακίδες είναι μια «ατέλεια» που πλέον θεωρείται σέξι χαρακτηριστικό του γυναικείου προσώπου. Γι’ αυτό και εσύ πρέπει να τις «αγκαλιάσεις», να τις αγαπήσεις και να προσπαθήσεις να τις αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι η τέλεια ευκαιρία να αναδείξεις τις χαριτωμένες φακίδες σου με το κατάλληλο μακιγιάζ, αφού πρώτα έχεις ακολουθήσει το σωστό skincare routine.

Γι’ αυτό στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα εκείνα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να αναδείξεις τις φακίδες και να τις κάνεις ατού της επιδερμίδας και της συνολικής σου όψης.

Cover photo: @theartconvict

Διάβασε ακόμα: Πώς θα επιλέξεις τη σωστή απόχρωση foundation για την επιδερμίδα σου; (video)