Γιατί, όσο περνά ο καιρός, το Ω5 είναι απαραίτητο;

Γιατί, όσο περνά ο καιρός, το Ω5 είναι απαραίτητο;

Διότι είναι o πολύτιμος σύμμαχος για το μυαλό και το σώμα μας συνολικά.

Όταν συνειδητοποίησα πως πρέπει να αναλάβω δραστικά μέτρα για να καταπολεμήσω το γήρας, η έρευνά μου με οδήγησε στο Ω5, το πολυακόρεστο λιπαρό οξύ, με την πανίσχυρη αντιοξειδωτική δράση που μπορεί να προστατέψει το μυαλό μου από όλα όσα τού επιτίθενται καθημερινά χωρίς να το καταλαβαίνω. Κάπως έτσι μπήκε το GranaGard στη ζωή μου πάνω στην ώρα -κυριολεκτικά! Βλέπεις, ο χρόνος περνά και οι ρυτίδες δεν είναι το μόνο που πρέπει να με (και να μας) απασχολεί. Τι είναι όμως το GranaGard;

ggggggg

Αν έχεις ακολουθήσει το ταξίδι μου στην αντιγήρανση, τότε ξέρεις καλά. Αν όχι, μάθε πώς είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει το πολύτιμο και θαυματουργό Ω5. Πριν λοιπόν ξεκινήσω το GranaGard, είχα ένα πράγμα στο μυαλό μου: Τις ρυτίδες. Το μυαλό μου όμως ήταν αυτό που χρειαζόταν εξίσου βοήθεια. Ο χρόνος βλέπεις, δεν αφήνει τα σημάδια του μόνο στο δέρμα μας, αλλά στο σώμα μας συνολικά, εξωτερικά και εσωτερικά. Οι αλλαγές έρχονται πολύ σταδιακά και δεν τις καταλαβαίνουμε. Και όλα οφείλονται στο οξειδωτικό στρες. Καθώς το σώμα μας δέχεται επίθεση από τις ελεύθερες ρίζες, εκείνες «κλέβουν» από τα μόριά μας συστατικά, με αποτέλεσμα τα κύτταρά μας – και πόσο μάλλον τα εγκεφαλικά – να παθαίνουν ανεπανόρθωτες βλάβες.

Όσο είμαστε ακόμη στα 20, το σώμα μας μπορεί να παράγει τα δικά του αντιοξειδωτικά, με κάθε χρόνο που περνά, όμως, αυτός ο μηχανισμός άμυνας λειτουργεί ολοένα και λιγότερο αποτελεσματικά, παράγοντας λιγότερα αντιοξειδωτικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαθαίνουμε δυσκολότερα, να μη συγκρατούμε πληροφορίες που παλαιότερα δε μας ξέφευγαν με τίποτα, να ξεχνάμε μικροπράγματα, και όλα αυτά να μας εμποδίζουν από το να είμαστε το ίδιο παραγωγικοί και να ανταποκρινόμαστε στο έπακρον στα tasks που απαιτούν την προσοχή μας.

prosoxhhhh

Όλα αυτά δεν τα είχα στο μυαλό μου. Δεν τα σκεφτόμουν γιατί δεν είχα παρατηρήσει μεγάλες αλλαγές ακόμα. Παίρνοντας ωστόσο, το GranaGard καθημερινά, κατάλαβα τεράστια διαφορά. Είδα το μυαλό μου να αλλάζει! Η μνήμη μου βελτιώθηκε τόσο που δεν το περίμενα (δεν καταλάβαινα πόσα ξεχνώ). Έχω περισσότερη διαύγεια και συγκεντρώνομαι και όλα τα οφείλω στο Ω5 και το GranaGard, γιατί αυτό που χρειαζόταν ο οργανισμός μου ήταν τα αντιοξειδωτικά που –πλέον- δεν μπορεί να παράγει στις ποσότητες που χρειάζεται.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το γήρας όσο περνά ο καιρός. Καθώς τα χρόνια φεύγουν, το σώμα μας χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση, διαφορετική θρέψη, άλλη αντιμετώπιση και πολλά, ισχυρότερα αντιοξειδωτικά. Το super αντιοξειδωτικό Ω5, λοιπόν, είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω. Όχι όμως το Ω5 γενικά, αλλά το Ω5 που περιέχει το GranaGard ειδικά. Βλέπεις, στις κόκκινες αυτές κάψουλες, έχει εφαρμοστεί μία νανοτεχνολογία που επιτρέπει στο Ω5 να φτάσει απευθείας στον εγκέφαλο. Αν δε συνειδητοποιείς με αυτό τον όρο τη διαφορά με τα άλλα Ω5 που θα βρεις κάνοντας την αναζήτησή σου, αξίζει να σου πω ότι τα ρόδια που τρώμε ή το έλαιο ροδιού που χρησιμοποιείται σε διάφορα προϊόντα της αγοράς, ναι μεν περιέχουν αντιοξειδωτικές ουσίες, αλλά δεν απορροφώνται σε επαρκείς ποσότητες στον οργανισμό. Για αυτό η πρώτη συμβουλή που σου έδωσα ξεκινώντας το ταξίδι της αντιγήρανσης του μυαλού ήταν να μην ξεκινήσεις με μανία να πίνεις και να τρως ρόδι, ούτε να πάρεις όποιο συμπλήρωμα διατροφής με ρόδι βρεις μπροστά σου. Την πρόκληση του να καταλήξει πράγματι το έλαιο από τους σπόρους ροδιού στα μέρη του σώματός μας που μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, ξεπέρασε το GranaGard, με σκοπό να γευτεί τα οφέλη του το πιο σημαντικό όργανο του σώματός μας -ο εγκέφαλος.

8888

Τι θα ήθελα να κρατήσεις από όλα αυτά; Ότι όσο περνά ο καιρός, το δέρμα και το μυαλό μας υφίστανται φθορά, μία φθορά που χρειάζεται αλλαγές στο lifestyle μας και Ω5. Διάβασε, λοιπόν, περισσότερα στο www.granagard.gr και μείνε συντονισμένη για το επόμενο μέρος αυτού του ταξιδιού στην αντιγήρανση…