Sunday Nailspiration! Δες 20 τέλεια nail art πριν βγεις στη λιακάδα...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Sunday Nailspiration! Δες 20 τέλεια nail art πριν βγεις στη λιακάδα...

Διαλέξαμε -πάλι- τα καλύτερα για εσένα 

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του Μάϊου και αύριο ξημερώνει η πρώτη μέρα του καλοκαιριού και η National Nail Polish Day! Τι; Δεν ήξερες πως η 1η Ιουνίου είναι η μέρα βερνικιού; Ναι, είναι και είναι γιορτή για εμάς εδώ στο beauty department. Δεν θα σου πούμε λεπτομέρειες όμως από σήμερα γιατί θα τη γιορτάσουμε όπως πρέπει αύριο. Δεν θέλαμε όμως να κάνουμε skip το Sunday Nailspiration! Αφενός γιατί είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας και αφετέρου γιατί... Ποτέ δεν μπορούμε να πούμε πως χορτάσαμε nail art.

Μιας λοιπόν που σήμερα είναι η τελευταία μέρα της άνοιξης και επειδή έχει φανταστικό καιρό, είπαμε να διαλέξουμε μερικά nail art για να χαζέψεις μέχρι να πιείς τον καφέ σου και να κάνεις τα τηλεφωνήματά σου για να κανονίσεις την έξοδο της Κυριακής. Για μία ακόμα φορά ωστόσο, δεν καταφέραμε να διαλέξουμε λίγα σχέδια γιατί οι αγαπημένες μας nail artists (που βρίσκονται ακόμα σε καραντίνα στις χώρες τους) έκαναν τα πιο συγκλονιστικά σχέδια!

Καταφέραμε να ξεχωρίσουμε μόνο 20 (θα ήταν 100) και τα βάλαμε στην παρακάτω gallery για να σου φτιάξουμε λίγο το πρωινό, να σε κάνουμε να χαμογελάσεις και να αποχαιρετίσεις την άνοιξη όπως πρέπει. Όσο για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού... Αύριο θα γίνει χαμός! Stay tuned...

Διάβασε ακόμα: 10+1 Καστανές αποχρώσεις μαλλιών για να ξέρεις τι να ζητήσεις την επόμενη φορά στο κομμωτήριο