10 διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Μαρία Ροδίτη
10 διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Είτε είσαι ξανθιά, μελαχρινή ή θες τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά!

Το κραγιόν είναι ίσως το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των γυναικών. Είναι αυτό που θα βρεις σε κάθε γυναικεία τσάντα, σε κάθε νεσεσέρ και σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις. Ροζ, κόκκινο, ροδακινί, κοραλλί, δαμασκηνί ή nude, ένα κραγιόν είναι απαραίτητο καλλυντικό αξεσουάρ και είναι αυτό που αλλάζει την όψη του προσώπου μας.

Με λίγα λόγια, το κραγιόν είναι το 50% του συνολικού μακιγιάζ μας. Σκέψου μόνο πόση λάμψη θα σου δώσει ένα κόκκινο κραγιόν, αν έχεις αφήσει εντελώς άβαφο το πρόσωπό σου! Σίγουρα θα είσαι άλλος άνθρωπος. Για να επιλέξεις, όμως, το κατάλληλο lipstick δεν αρκεί μόνο να σου αρέσει το χρώμα. Θα πρέπει να σου ταιριάζει κιόλας. Θα πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σου, με την απόχρωση της επιδερμίδας σου, να μη δείχνει τα δόντια σου κίτρινα και γενικά όταν το φοράς θα πρέπει να σε κάνει υπέρλαμπρη!

Γι’ αυτό κι εμείς δε θα σε αφήσουμε έτσι! Κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές και κομψές αποχρώσεις των πιο καινούριων κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι ένα scroll στην παρακάτω gallery και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! 3 super αποτελεσματικά lip scrubs για όλα τα… γευστικά γούστα (videos)