Hey mani lover! Δεν πρέπει να ξεχνάς το πεντικιούρ σου...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hey mani lover! Δεν πρέπει να ξεχνάς το πεντικιούρ σου...

Και θα σε βοηθήσουμε να το κάνεις αξέχαστο με δέκα τέλεια nail art 

Ναι, ναι ξέρουμε! Έβρεχε και σήμερα και αναρωτιέσαι αν άξιζε τελικά το πεντικιούρ που έκανες το ΣΚ. Άξιζε! Τα πόδια μας πρέπει πάντα να είναι περιποιημένα είτε φοράμε σανδάλια ή όχι. Θα φορέσουμε μάλιστα τα σανδάλια μας σύντομα αφού από αύριο, σύμφωνα με το δελτίο καιρού, ο καιρός φτιάχνει πολύ και σιγά σιγά θα φοράμε τα καλοκαιρινά μας. Δεν θέλουμε λοιπόν να σκέφτεσαι έτσι ούτε και να παραμελείς το πεντικιούρ σου φίλη μας nail addict! Βέβαια θα μας πεις, nail addicts γινόμαστε εξαιτίας των nail art και της αγάπης μας για όμορφα σχέδια, στο πεντικιούρ δεν γίνεται αυτό... ΛΑΘΟΣ!

Όπως σου έχουμε πει (και δείξει) πολλές φορές σε αυτή τη beauty στήλη, γίνεται nail art στο πεντικιούρ και μάλιστα μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό ενώ παράλληλα να τονίσει το μαύρισμά σου και να ταιριάξει με τα σανδάλια σου. Όχι, δεν μιλάμε μόνο για το γαλλικό ή για α διάφορα χρώματα που μπορείς να κάνεις. Μιλάμε για πραγματικά σχέδια, που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης στα πόδια σου!

Αυτά τα σχέδια αναζητήσαμε απόψε, λίγο πριν πέσουμε για ύπνο για να τα μοιραστούμε μαζί σου. Βρήκαμε δέκα τέλειες προτάσεις για καλοκαιρινά nail art στα πόδια σου που θα αναβαθμίσουν το πεντικιούρ σου και που είναι αντάξια μιας nail addict. Βρες τα όλα στην gallery που ακολουθεί και πάρε ιδέες!

cover photo @aulis.aulis

Διάβασε ακόμα: 10 Τρόποι για να φορέσεις το φούξια κραγιόν αυτό το καλοκαίρι