10 Τρόποι για να φορέσεις το φούξια κραγιόν αυτό το καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 Τρόποι για να φορέσεις το φούξια κραγιόν αυτό το καλοκαίρι

Είναι hot, είναι sexy και πρέπει να το δοκιμάσεις 

Το φούξια κραγιόν (είναι το αγαπημένο της Ελένης Μενεγάκη) είναι το πιο διασκεδαστικό και φωτεινό χρώμα που μπορείς να φορέσεις στα χείλη σου και το λέω εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), που δεν φορώ κραγιόν! Είναι από τα χρώματα που αφενός ταιριάζουν σε όλες και αφετέρου σε κάνουν να χαμογελάς αμέσως μόλις τα φορέσεις. Καταλαβαίνω όμως ότι, ένα τόσο έντονο χρώμα, μπορεί να μοιάζει τρομακτικό ή και απαγορευτικό για τα κορίτσια που δεν θέλουν έντονες αποχρώσεις.

Γι᾽αυτό είπα σήμερα να σε βοηθήσω να το φορέσεις είτε το φοβάσαι είτε απλά δεν ξέρεις πως. Έψαξα λοιπόν στα backstage των μεγαλύτερων catwalks και ανακάλυψα τέλειους, διακριτικούς και super chic τρόπους για να φορέσεις το φούξια κραγιόν με την υπογραφή των μεγαλύτερων makeup artists και φυσικά με την έγκριση των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Δεν έμεινα όμως μόνο εκεί.

Στην gallery που ετοίμασα παρακάτω, θα δεις δέκα τρόπους για να φορέσεις το φούξια στα χείλη σου αλλά και δέκα τέλεια φούξια κραγιόν ώστε να κάνεις update στην παλέτα σου ή να αποκτήσεις επιτέλους την πιο hot απόχρωση του καλοκαιριού. Ρίξε λοιπόν μία ματιά και φόρεσέ το! Θα σε κάνει να χαμογελάσεις, θα σε ανανεώσει και θα πάρεις τα περισσότερα κομπλιμέντα που πήρες ποτέ!

Διάβασε ακόμα: Ξανθές, κοκκινομάλλες, καστανές: Αυτά είναι τα 10 κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες… ΣΕ ΟΛΕΣ!