Οι 10 καλύτερες πρέσες μαλλιών που μπορείς να αγοράσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Οι 10 καλύτερες πρέσες μαλλιών που μπορείς να αγοράσεις

Είναι δοκιμασμένες και αγαπημένες! 

Αν ισιώνεις τα μαλλιά σου έχεις πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις! Θέλεις στιλπνά μαλλιά, χωρίς φριζάρισμα και... ευκολία. Δεν θέλεις να παιδεύεσαι με τις ώρες για να ισιώσεις τα μαλλιά σου όμως αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο. Βλέπεις, η θερμότητα καταστρέφει την τρίχα και αν παιδεύεις τις τούφες σου με τις ώρες, τους κάνεις πολύ περισσότερο κακό παρά καλό. Γι᾽αυτό ένα καλό ισιωτικό εργαλείο είναι απαραίτητο αν θέλεις και ίσια αλλά και υγιή μαλλιά. Τι σημαίνει όμως ένα καλό ισιωτικό;

Μία καλή πρέσα μαλλιών έχει κεραμικές πλάκες και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία που σου επιτρέπει να ελέγξεις πόση θερμότητα ελευθερώνεται στα μαλλιά σου. Κυρίως όμως, μία καλή πρέσα μαλλιών, είναι ασφαλής στην χρήση ή και την... κατάχρηση. Παραδέξου το, επάνω στη βιασύνη και το πείσμα σου να δημιουργήσεις το τέλειο χτένισμα, κάνεις κατάχρηση της πρέσας και ο έλεγχος ξεφεύγει από τα χέρια σου. Όλα λοιπόν εξαρτώνται από το ίδιο το εργαλείο! Ένα καλό και άρα ασφαλές ισιωτικό, θα προστατεύσει τα μαλλιά σου και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Τα καλύτερα ισιωτικά.

Εδώ στο beauty department, έχουμε την τύχη να μπορούμε να δοκιμάζουμε τα νέα εργαλεία της αγοράς και έτσι έχουμε άποψη (και συναισθήματα) για το κάθε ένα. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν και για να προστατεύσουμε τα μαλλιά σου, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τις δέκα καλύτερες πρέσες μαλλιών της αγοράς για κάθε budget ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή και να επενδύσεις σε αυτή που θα σου χαρίσει όμορφα μαλλιά με ασφάλεια!

Διάβασε ακόμα: 10 λάδια για sexy καλοκαιρινή λάμψη στα πόδια