Αυτό το καλοκαίρι «παίξε» στο μακιγιάζ με τις πιο χρωματιστές σκιές…

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το καλοκαίρι «παίξε» στο μακιγιάζ με τις πιο χρωματιστές σκιές…

Υιοθέτησε ένα από τα top make up trends αυτού του καλοκαιριού και βάλε πολύ χρώμα στα μάτια!

Ο καιρός σιγά σιγά φτιάχνει, ο ήλιος λάμπει και εμείς ονειρευόμαστε ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο νησί του Αιγαίου ή του Ιονίου. Κι αν ανήκεις σε αυτές που μόλις χθες επέστρεψες από τις διακοπές του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, να ξέρεις ότι πολύ σε ζηλεύουμε!

Καλοκαίρι, λοιπόν, χωρίς έντονα, ζωηρά χρώματα δεν μπορεί να θεωρηθεί καλοκαίρι. Και όχι, μην πάει ο νους σου στα υπέροχα αέρινα, φλοράλ φορέματα που ήδη έχεις ξεκινήσει να φοράς ούτε στα χρωματιστά μαγιό σου. Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να βάλει πολύ χρώμα στο μακιγιάζ σου κάνοντας την αρχή από τις σκιές. Ναι, μπορεί ως τώρα να είχες συνηθίσει τα φούξια και κόκκινα κραγιόν, αλλά τώρα θα συνηθίσεις και τις σκιές σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στην ομορφιά, λοιπόν, που είδαμε στις Εβδομάδες Μόδας για το καλοκαίρι του 2020, είναι οι σκιές σε έντονα χρώματα. Οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας μάς προσ(κ)αλούν να βάλουμε στην άκρη τις γήινες, χρυσές, μπεζ και καφέ σκιές και να υποδεχθούμε τα πιο φωτεινά χρώματα στα μάτια μας. Φούξια, μωβ, μπλε ελεκτρίκ, πορτοκαλί, λιλά και όποιο άλλο ζωηρό χρώμα σού έρχεται στο νου είναι must το φετινό καλοκαίρι και μπορείς να το τολμήσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Αυτή η δυναμική επιστροφή στα 80’s μάς κάνει πολύ χαρούμενες και αν μη τι άλλο μάς φτιάχνει τη διάθεση. Γι’ αυτό κι εμείς στην παρακάτω gallery σού προτείνουμε μερικά make up looks με φωτεινές σκιές, αλλά και προϊόντα για να τα πετύχεις και να γίνεις η απόλυτη pop queen του φετινού καλοκαιριού!

Διάβασε ακόμα: Ένα αλλιώτικο γαλλικό μανικιούρ θα σου φτιάξει τη διάθεση αυτό το καλοκαίρι