5 tips για να αποκτήσεις πιο ζουμερά χείλη με φυσικό τρόπο

Μαρία Ροδίτη
5 tips για να αποκτήσεις πιο ζουμερά χείλη με φυσικό τρόπο

Plus αντηλιακά χειλιών για έξτρα προστασία!

Πολλές από εμάς όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη σκεφτόμαστε ότι κάτι θα θέλαμε να είναι διαφορετικό επάνω μας. Κάποια ατέλεια που βλέπουμε εκείνη τη στιγμή μπροστά μας θα θέλαμε ίσως να μην υπάρχει. Πολλές γυναίκες, για παράδειγμα, θα ήθελαν να έχουν πιο «γεμάτα» και σαρκώδη χείλη. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, υπάρχει τρόπος να τα αποκτήσεις με απόλυτα φυσικές μεθόδους, χωρίς κανένα νυστέρι.

Χρησιμοποίησε lip gloss: Οι αποχρώσεις του ροζ ή ροδακινί θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο σαρκώδη χείλη. Μην το παρακάνεις, όμως, με την ποσότητα.

Χρησιμοποίησε nude βάση: Ένα μολύβι σε nude απόχρωση είναι αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις περίγραμμα χειλιών και να ξεφύγεις ελάχιστα από το φυσικό σου σχήμα. Πρόσεξε, όμως, μην το παρακάνεις.

Παγάκι: Τρίψε για 1-2 λεπτά τα χείλη σου με ένα παγάκι. Έτσι, θα συμπιεστούν προσωρινά τα αιμοφόρα αγγεία και τα χείλη σου θα δείχνουν αρκετά πιο ζουμερά και κόκκινα.

Οδοντόβουρτσα με… μέλι: Άπλωσε μέλι στα χείλη και τρίψε την περιοχή με μια οδοντόβουρτσα. Το peeling με την οδοντόβουρτσα θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, ενώ το μέλι θα ενυδατώνει παράλληλα.

Scrub χειλιών με κανέλα: Ανάμειξε ελαιόλαδο, ζάχαρη και σκόνη κανέλας και κάνε απολέπιση στα χείλη σου. Το peeling αυτό θα αντιμετωπίσει τα σκασμένα και αφυδατωμένα χείλη, αλλά είναι και ένα φυσικό διογκωτικό χειλιών. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή, αν χρησιμοποιήσεις κανέλα, διότι δημιουργεί φωτοευαισθησία.

Γι’ αυτό κι εμείς κάναμε την έρευνά μας και σου προτείνουμε τα καλύτερα αντηλιακά χειλιών, ώστε να είσαι καλυμμένη από κάθε άποψη!

Διάβασε ακόμα: Ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιείς το ψαλίδι βλεφαρίδων (video)