Η beauty routine της Kate Moss είναι πιο απλή από όσο νομίζεις

Μαρία Ροδίτη
Η beauty routine της Kate Moss είναι πιο απλή από όσο νομίζεις

Το απόλυτο fashion & beauty icon αποκάλυψε τι κάνει για να παραμένει όμορφη και λαμπερή.

Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μια αναδρομή στη δεκαετία του ’90 και να μην έρθει αμέσως στο νου η Kate Moss. Το μοντέλο των 90’s, που ανακαλύφθηκε σε ηλικία 14 ετών τυχαία στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή τόσο με την εμφάνισή του όσο και με τον χαρακτήρα του.

Μπορεί να μην είχε σώμα μοντέλου μιας και ήταν αφύσικα αδύνατη, με ύψος μόλις 1.70 (δε θεωρείται ψηλή για μοντέλο), μπορεί να είχε στραβά δόντια, αλλά αυτό το κορίτσι κατάφερνε πάντα να επιβιώνει ως μια αειθαλής μούσα των διασημότερων fashion designers.

Εκτός, όμως, από τη μόδα, η Kate Moss έχει αφήσει το στίγμα της και ως beauty icon μιας και συνήθως εμφανίζεται πολύ απλά βαμμένη, χωρίς υπερβολές, διατηρώντας- σε ηλικία 46 ετών σήμερα- μια υπέροχη επιδερμίδα. Η ίδια δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει μιλά για όλα. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, το supermodel μίλησε στο βρετανικό Elle και αποκάλυψε όλα μα όλα τα μυστικά ομορφιάς της κάνοντάς μας πολύ χαρούμενες. Και, μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι την ίδια ρουτίνα ομορφιάς- που θα βρεις στην παρακάτω gallery- ακολουθεί και η 17χρονη κόρη της, Lila.

Διάβασε ακόμα: 10 μολύβια χειλιών για να πετύχεις το τέλειο περίγραμμα