Coconut lover! Με αυτά τα προϊόντα θα μυρίζεις καλοκαίρι από την κορυφή ως τα νύχια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Coconut lover! Με αυτά τα προϊόντα θα μυρίζεις καλοκαίρι από την κορυφή ως τα νύχια

Είναι τα πιο λαχταριστά και μυρωδάτα... 

Το ότι λατρεύουμε την μυρωδιά της καρύδας εδώ στο beauty department το ξέρεις καλά. Πολύ συχνά συγκεντρώνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα με καρύδα και τα μοιραζόμαστε μαζί σου είτε είναι καλοκαίρι είτε όχι. Ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα, με βροχή και αέρα, η καρύδα μας μεταφέρει σε μέρη τροπικά και... κάπως ζεσταίνει την καρδιά μας. Λέμε λοιπόν για την καρύδα όλο το χρόνο, δεν θα λέγαμε και τώρα που είναι η εποχή της; Ρητορική ερώτηση, μην την απαντήσεις!

Προφανώς και θα μιλήσουμε για ευωδιαστά προϊόντα με καρύδα αλλά όχι για παλιά αγαπημένα. Έχουμε καινούργια, πιο μυρωδάτα, πιο καλοκαιρινά και έτοιμα να σε γεμίσουν μυρωδιά καλοκαιριού από την κορυφή ως τα νύχια. Μιλάμε για τα πάντα από προϊόντα για τα μαλλιά (σαμπουάν, μαλακτικές και μάσκες) ως και αποσμητικά.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα φετινά αγαπημένα μας και αν νομίζεις πως... θα βαρεθείς την καρύδα κάνεις λάθος. Διαλέξαμε τις πιο γλυκές αλλά όχι γλυκερές μυρωδιές καρύδας που δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ! Και το καλύτερο; Δεν είναι limited edition προϊόντα, πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να συνεχίσεις να τα αγοράζεις και να τα φοράς όλο το χρόνο! Ρίξε μία ματιά και κάνε την coconut shopping list σου...

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: Τα 30 πιο αποτελεσματικά προϊόντα για τις πανάδες