Όλα όσα έμαθα βάζοντας το Ω5 στη ζωή μου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Όλα όσα έμαθα βάζοντας το Ω5 στη ζωή μου

Ήταν μία κίνηση που μου άλλαξε το μυαλό...

Κάποια πράγματα γίνονται καλύτερα όσο περνά ο καιρός, το κρασί, ο χαρακτήρας μας... Κάποια άλλα ωστόσο μας κάνουν να θέλουμε να σταματήσουμε το χρόνο για να μη βλέπουμε τα σημάδια του, όπως για παράδειγμα η επιδερμίδα μας. Όσο και αν αγαπώ όλες τις ρυτίδες μου (η κάθε μία έχει τη δική της ιστορία), δεν μπορώ να πω ότι χαιρόμουν να τις βλέπω. Αποφάσισα λοιπόν να ερευνήσω το θέμα της γήρανσης και να το αντιμετωπίζω στον πυρήνα του, εσωτερικά. Να τονώσω τον οργανισμό μου με αντιοξειδωτικά που του λείπουν, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει εκείνος με τη σειρά του τις επιθέσεις που με γερνούν. Όχι δεν ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω, ήθελα να βελτιώσω τον εαυτό μου τώρα και κάπως να επιβραδύνω τα σημάδια του χρόνου.

Η έρευνά μου με οδήγησε στο Ω5, ή αλλιώς Πουνισικό οξύ (PA), το οποίο βρίσκεται στους σπόρους του ροδιού. Έμαθα πως είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό και πως «θωρακίζει» τον οργανισμό ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, τον νούμερο ένα παράγοντα της γήρανσης. Η έρευνα αυτή με οδήγησε στο συμπλήρωμα διατροφής GranaGard που είναι ένας μικρός... θησαυρός θρέψης, γεμάτος Ω5. Κάπως έτσι, λοιπόν, μπήκε το GranaGard στη ζωή μου με σκοπό να βελτιώσει την όψη μου, αλλά τελικά κατέληξε να με μαθαίνει πολλά περισσότερα από όσα περίμενα.

IMG 3282

Βλέπεις, ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του παντού. Στο δέρμα μας, στο χαρακτήρα μας, στο μυαλό μας. Μας κάνει πιο ώριμους αλλά μας παίρνει και πολλά. Στη δική μου περίπτωση είχε αρχίσει να επηρεάζει τη μνήμη και την αποδοτικότητά μου στη δουλειά. Είχε αρχίσει να με κάνει να ξεχνώ και αυτό με κούραζε πολύ γρηγορότερα. Είναι πράγματα που δεν παρατηρούσα ιδιαίτερα, αλλά ήταν εκεί και με κάθε μέρα που περνούσε εντείνονταν. Χρειάστηκε το Ω5 και το GranaGard για να συνειδητοποιήσω πραγματικά πως, το σώμα γερνά συνολικά. Η επιδερμίδα και το μυαλό φθίνουν παράλληλα... είναι μέρος του ίδιου οργανισμού! Ναι, ασφαλώς το ήξερα, αλλά μερικές φορές εστιάζουμε στα εμφανή και όχι στα πιο βαθιά και ουσιώδη πράγματα. Έτσι, έβλεπα μόνο τις ρυτίδες αλλά τις άλλες, σταδιακές αλλαγές τις προσπερνούσα.

IMG 3788

Με την προσθήκη των Ω5 παρατήρησα τη διαφορά που είχα τελικά πραγματική ανάγκη και αφορούσε στο μυαλό μου. Στην αρχή νόμιζα πως έχω απλά περισσότερη ενέργεια διότι είχα αλλάξει τη διατροφή μου και ασκούμουν παράλληλα καθημερινά. Αλλά δεν ήταν μόνο οι αλλαγές στο lifestyle μου που έκαναν τη διαφορά. Ήταν το Ω5 που έδινε στον οργανισμό μου εφόδια και τον δυνάμωνε. Όχι, δεν σταμάτησε τον χρόνο το GranaGard, απλά τον έκανε να κυλά διαφορετικά, σε άλλο ρυθμό και περιόρισε τις επιπτώσεις του.

IMG 3280

Πέρα από την επιδερμίδα μου που κάθε μέρα φαινόταν πιο υγιής και μπορούσε να αντέξει τις υπερωρίες στο γραφείο, αυτό που τα άλλαξε όλα ήταν ότι η εργασία έμοιαζε σταδιακά πιο εύκολη και εγώ αισθανόμουν πιο παραγωγική, μιας και άρχισα να συγκρατώ πληροφορίες ευκολότερα, να μην ξεχνώ τα ραντεβού και τα deadlines μου και να μη χρειάζομαι το calendar για να σημειώνω τα πάντα. Κατάλαβα πόσο σημαντικά είναι τα αντιοξειδωτικά για το σώμα και το νου σαν σύνολο και όχι μόνο για την επιδερμίδα και αντιλήφθηκα πως αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα, όπως οι ρυτίδες ή η εξασθένιση της μνήμης, στον πυρήνα του και όχι επιδερμικά, τότε αλλάζουν όλα.

Φυσικά, η τεχνολογία του GranaGard ήταν εκείνη που έκανε όλα τα παραπάνω δυνατά. Μπορεί το Ω5 να βρίσκεται στους σπόρους του ροδιού, αλλά μόνο η νανοτεχνολογία που έχει εφαρμοστεί στο GranaGard επιτρέπει στο Ω5 να φτάσει μέχρι και τον εγκέφαλο για να προσφέρει ολοκληρωτική αντιοξειδωτική προστασία. Έμαθα λοιπόν επίσης, όχι μόνο πως το γήρας χρειάζεται αντιμετώπιση εκ των έσω, αλλά και πως πρέπει να επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα «όπλα» της φαρέτρας μας αν θέλουμε να δούμε πραγματικά αποτελέσματα.

IMG 1996

Τι θα ήθελα να κρατήσεις από όλα αυτά; Ότι το μυαλό γερνά μαζί με την επιδερμίδα και πρέπει να τα φροντίζουμε παράλληλα από κάποια ηλικία και μετά και πως αυτή η φροντίδα βρίσκεται μέσα στις κόκκινες κάψουλες του GranaGard. Αν θέλεις και εσύ να το βάλεις στη ζωή σου είναι μόλις ένα κλικ μακριά στο www.granagard.gr