10 μπλε mascara για να δημιουργήσεις το τέλειο summer eye look

Μαρία Ροδίτη
10 μπλε mascara για να δημιουργήσεις το τέλειο summer eye look

Το μπλε είναι το χρώμα της Ελλάδας και δεν πρέπει να λείπει ούτε από το μακιγιάζ σου!

Ακόμα κι αν δε θέλεις να βάφεσαι έντονα, ακόμα κι αν είσαι θιασώτης του natural look, υπάρχει ένα καλλυντικό που ποτέ δεν λείπει από καμία εμφάνισή σου: η mascara. Είναι αυτή που κάνει το βλέμμα πιο ζωντανό και εκφραστικό από όσο είναι στην πραγματικότητα, τονίζει μοναδικά τις βλεφαρίδες χαρίζοντας τέλειο μήκος και όγκο και μπορεί να γίνει σύμμαχος τόσο στο πρωινό όσο και στο βραδινό μακιγιάζ.

Κι αν αυτός ο πρόλογος σε έβαλε σε σκέψεις ότι θα σου προτείνουμε μαύρες, all-time classic mascara, γελιέσαι πολύ! Γιατί το καλοκαίρι του 2020 λέει «ναι» στα χρωματιστά μακιγιάζ, τόσο σε σκιές και μολύβια ματιών, όσο και σε μάσκαρα. Γιατί, λοιπόν, να μη βάλεις για λίγο στην άκρη τη sexy μαύρη μάσκαρα και να αλλάξεις ρότα επιλέγοντας μία μπλε; Το πιο ωραίο χρώμα στον κόσμο (γνώμη μου!), το πιο κυρίαρχο παντού στην Ελλάδα είναι το μπλε και φέτος σε προκαλεί να το εντάξεις στα eye looks σου.

Βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου και- στην προκειμένη περίπτωση- στο μακιγιάζ σου! Είναι καλοκαίρι, άλλωστε, και αυτήν την εποχή μας αρέσει η ζωντάνια, τα έντονα χρώματα και το παιχνίδι. «Παίξε», λοιπόν, με τα eye looks σου επιλέγοντας μία από τις φανταστικές, μπλε mascara που θα βρεις στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: DIY time! Φτιάξε μία τέλεια μάσκα για να περιποιηθείς τα ξανθά μαλλιά σου