Daily Nailspiration! Δες 10 nail art για να πάει καλά αυτή η μέρα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Daily Nailspiration! Δες 10 nail art για να πάει καλά αυτή η μέρα

Ναι, θα πάει καλά αν χαλαρώσεις λίγο 

Τα Nailspiration galleries είναι η Κυριακάτικη συνήθειά μας. Φτιάχνουμε καφέ και απολαμβάνουμε λίγα λεπτά έμπνευσης με θέμα τα αγαπημένα μας nail art. Είναι οριακά ψυχοθεραπεία ξέρεις. Αδειάζει το μυαλό μας και ξέρουμε πως και εσένα σου αρέσει πολύ να χαζεύεις σχέδια νυχιών γιατί δείχνεις την αγάπη σου σε αυτές τις galleries. Επειδή λοιπόν φτάσαμε ακριβώς στη μέση του καλοκαιριού και καθημερινά βασανιζόμαστε μακριά από τη θάλασσα είπαμε να κάνουμε την Κυριακάτικη συνήθεια, καθημερινή απόλαυση.

Με πολλές μέρες ακόμα να μας χωρίζουν από τις καλοκαιρινές διακοπές, αποφασίσαμε πως θέλουμε nailspiration galleries κάθε μέρα και είναι κάτι που θα κάνουμε από τώρα ως και τον Σεπτέμβριο. Άλλοτε θεματικές και άλλοτε ποτ πουρί όπως σήμερα θα γεμίζουμε τη μέρα σου χρώματα και σχέδια και για λίγα λεπτά θα σε βοηθάμε να χαλαρώσεις, να κάνεις ένα διάλειμμα και να αδειάσεις το κεφάλι σου.

Κάνε λοιπόν ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις το σημερινό μας ποτ πουρί στο πρώτο daily Nailspiration και μη σκας... Θα έρθουν οι διακοπές και σε λίγο θα νιώθεις την άμμο ανάμεσα από τα δάχτυλα των ποδιών σου.

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: Το ροζ κραγιόν είναι το πιο καλοκαιρινό και έχουμε 30 σε κάθε απόχρωση