Highlighter: Δες πώς θα το χρησιμοποιήσεις σε κάθε του μορφή (video)

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Highlighter: Δες πώς θα το χρησιμοποιήσεις σε κάθε του μορφή (video)

Γιατί ξέρουμε πως θέλεις να το φορέσεις.... 

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που μιλήσαμε για τα καλοκαιρινά highlighters που θα σε κάνουν καυτή (Θυμήσου). Τα αγαπάμε όλα και θέλουμε με πάθος αυτή τη λαχταριστή λάμψη όμως είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Οτιδήποτε τεχνητό στο πρόσωπό μας, αν δεν γίνει σωστά, μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε από περίεργες έως και αστείες. Ε λοιπόν, το highlighter μπορεί να τα κάνει όλα αυτά και σα να μην έφταναν, μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε ιδρωμένες και λιπαρές #thehorror.

Το highlighter για να είναι πετυχημένο ή μάλλον, για να κάνεις πετυχημένο highighting, πρέπει να προσέξεις πρώτα από όλα το χρώμα του προϊόντος, δεύτερον το είδος και τρίτον την τοποθέτηση. Αφού διαλέξεις τη σωστή απόχρωση και σύσταση (κρέμα, υγρό, πούδρα) θα το φορέσεις και θα είσαι μία μαυρισμένη και sexy λαμπερή θεά. Που θα το φορέσεις όμως; Ποιο είναι το σωστό χρώμα; Τι είδος να προτιμήσεις; Δεν είναι πυρηνική φυσική και αυτό το κορίτσι σου τα εξηγεί όλα σε ένα video...



Όπως είδες, δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο το highlighter αλλά συγκεκριμένο τρόπο. Πάρε λοιπόν όλη αυτή τη νέα γνώση, εφάρμοσέ τη στο μακιγιάζ σου και κλέψε την παράσταση με τη λάμψη σου για όλους τους σωστούς λόγους!

Διάβασε ακόμα: Trend alert! Αυτή είναι η νέα -super hot- τάση για τα καστανά μαλλιά