10 highlighters που ταιριάζουν με το bronzer σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 highlighters που ταιριάζουν με το bronzer σου

Το μαύρισμα και η λάμψη πάνε πακέτο

Το bronzer είναι ξεκάθαρα το προϊόν μακιγιάζ του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Υπάρχει όμως ένα ακόμη προϊόν στο νεσεσέρ σου που είναι μοναδικά καλοκαιρινό και ταυτόχρονα sexy: Το highlighter! Είτε σε μορφή πούδρας, gel ή υγρό, το Highlighter χαρίζει την απαραίτητη λάμψη που ταιριάζει τόσο πολύ στη μαυρισμένη μας επιδερμίδα.

Όχι, δεν μιλάμε μόνο για τα ζυγωματικά και το πρόσωπο γενικά. Μιλάμε για το ντεκολτέ, τα πόδια, ακόμα και τα δάχτυλα των χεριών σου που μπορούν να μετατραπούν σε super sexy με μόλις λίγες σταγόνες ή πινελιές. Πως φοριέται όμως σωστά το highlighter; Ο κανόνας less is more Ισχύει 100% για αυτό το προϊόν που φοριέται στα ζυγωματικά, το τόξο του φρυδιού, τα κόκαλα του ντεκολτέ και στο κέντρο του ποδιού.

Μιας λοιπόν που το Highlighter είναι ουσιαστικά ο «αφανής ήρωας» του καλοκαιρινού νεσεσέρ, είπαμε να δούμε ξανά τα καλύτερα Highlighters που μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου. Είναι χρυσαφένια, λαχταριστά και απίστευτα sexy!

Κάποια είναι καινούργια, κάποια είναι κλασικά αγαπημένα αλλά όλα είναι πολύ chic και ταιριάζουν στην σοκολατένια επιδερμίδα που θα αποκτήσεις πολύ σύντομα. Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω, δες τα όλα, κράτα σημειώσεις και κάνε δικό σου όποιο λαχταρήσεις περισσότερο…

Διάβασε ακόμα: 20 κοτσίδες ψαροκόκαλο που είναι τέλειες για το καλοκαίρι