20 juicy τρόποι για να κάνεις το μανικιούρ σου πιο...λαχταριστό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
20 juicy τρόποι για να κάνεις το μανικιούρ σου πιο...λαχταριστό

Υπάρχει κάτι πιο ζουμερό και τέλειο από τα φρούτα; 

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού από σήμερα ξεκινά ένας mini καύσωνας και βρίσκουμε πως ο καιρός επιτέλους συντονίστηκε με την εποχή αφού σήμερα είναι επίσης η τελευταία ημέρα του Ιουνίου. Πιο καλοκαίρι λοιπόν δεν γίνεται και θέλουμε να πάρουμε τους δρόμους που οδηγούν στην παραλία με τσάντες γεμάτες αντηλιακά και φρούτα για το μεσημέρι... Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σημερινό θέμα του Daily Nailspiration, τα φρούτα! Υπάρχει κάτι πιο ζουμερό και λαχταριστό; Μην απαντήσεις, δεν υπάρχει!

Λατρεύουμε τα ζουμερά ροδάκινα, τα καρπούζια και όλα τα φρούτα που πλένουμε στην ακροθαλασσιά για να μπλεχτεί η αλμύρα με τη γλύκα τους και θέλουμε να δείξουμε την αγάπη μας και στο μανικιούρ μας. Δεν είμαστε μόνες όμως! Σχεδόν όλες οι αγαπημένες μας nail artists του instagram έχουν την ίδια γνώμη γι᾽αυτό το feed μας έχει γεμίσει juicy μανικιούρ με φρούτα. Από ανανάδες και μπανάνες, σε ροδάκινα, κεράσια και καρπούζια, εμείς βρήκαμε τα πιο όμορφα και λαχταριστά για να φτιάξουμε μία... χορταστική Daily Nailspiration gallery (see what we did there?).

Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll και απόλαυσε το μεσημεριανό σου διάλειμμα χαζεύοντας πανέμορφα, ζουμερά και απόλυτα λαχταριστά nail art που μπορεί να σε κάνουν να θέλεις να φας τα νύχια σου! Enjoy...

Διάβασε ακόμα: 30 λευκά βερνίκια και σχέδια νυχιών για κάθε καλοκαιρινό mani-pedi