Μέσα σε λίγες μέρες η Kylie Jenner άλλαξε πάλι χρώμα στα μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Μέσα σε λίγες μέρες η Kylie Jenner άλλαξε πάλι χρώμα στα μαλλιά

Δε σταματά τους πειραματισμούς στα μαλλιά η νεαρή δισεκατομμυριούχος.

Τις τελευταίες μέρες τα κορίτσια της οικογένειας Kardashian δε σταματούν τις αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση. Μετά την Kim, η οποία έγινε κοκκινομάλλα, ακολούθησε η Kylie Jenner με νέο χρώμα στα μαλλιά. Η Kylie, άλλωστε, είναι ένα κορίτσι που δε φοβάται να τολμήσει. Αγαπά τις αλλαγές και τις κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η νεαρή δισεκατομμυριούχος μάς εξέπληξε αναρτώντας στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram το νέο, ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Ειδικότερα, η Kylie την προηγούμενη εβδομάδα αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και κατέληξε σε ένα πλατινέ ξανθό που ομολογουμένως της ταίριαζε αρκετά.

Τις επόμενες μέρες εκπλήσσει και πάλι τους θαυμαστές της δημοσιεύοντας στα insta stories της και στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες με ροζ μαλλιά κάνοντας όλους να αναρωτιούνται αν πρόκειται για περούκα ή όχι. Και τελικά χθες το βράδυ η βασίλισσα των καλλυντικών και ιδιοκτήτρια των Kylie Cosmetics έκανε την αποκάλυψη δημοσιεύοντας στα social media μια φωτογραφία με τα νέα της μαλλιά! Η Kylie έβαψε και πάλι τα μαλλιά της σε ένα φανταστικό, γλυκό σοκολατί χρώμα, που πολύ της ταιριάζει. Φυσικά, πίσω από αυτήν την αλλαγή κρύβεται ο προσωπικός κομμωτής της Kylie Jenner, Chris Appleton, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα hair looks των αδερφών Kardashian-Jenner.

https://www.instagram.com/p/CCE-F1Fn2GX

Τα σχόλια και τα likes πήραν «φωτιά» κάτω από τη φωτογραφία και ομολογουμένως οι θαυμαστές της Jenner δεν έκρυψαν τη χαρά τους και την έγκρισή τους για αυτήν την αλλαγή. Η αλήθεια είναι ότι από όλα τα χρώματα μαλλιών που έχει δοκιμάσει η Kylie, αυτό το γλυκό καστανό ταιριάζει υπέροχα με την επιδερμίδα της, αλλά και την ηλικία της. Για να δούμε, όμως, θα το κρατήσει αυτό το χρώμα ή σε λίγες μέρες θα έχουμε και πάλι μια νέα αλλαγή;

Διάβασε ακόμα: 10 μυστικά για να έχεις πάντα δροσερή και φρέσκια αναπνοή