Πέντε switch που αξίζει να τολμήσεις, αν θέλεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου

Πέντε switch που αξίζει να τολμήσεις, αν θέλεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου

Λένε πως κάποιες φορές, αρκεί ένα switch για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και η αλήθεια είναι πως χρειάζεται απλώς να αναλογιστούμε κάποιες από τις πιο μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που έχουμε βιώσει για να διαπιστώσουμε ότι όλες ξεκίνησαν από μια απλή σκέψη, από ένα απλό, αλλά -όπως αποδείχθηκε- πολύτιμο switch.

Σε έναν κόσμο γεμάτο επιλογές, φαντάζει παράδοξο το γεγονός ότι συχνά δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε συνήθειες, να κάνουμε εκείνο το switch. Όμως από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε πως αρκεί μία μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά μας για να βελτιώσει την επαγγελματική μας ζωή, να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας ή να αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής μας, τότε η μία μικρή αλλαγή διαδέχεται την άλλη.

Από το να βάψεις τα μαλλιά μέχρι το να αλλάξεις αποσμητικό και να κάνεις Switch to Dove: Ένα switch αρκεί για να φέρεις έναν «αέρα» ανανέωσης στη ζωή σου. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις πώς μερικές απλές αλλαγές, μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις πέντε switch που αξίζει να τολμήσεις δίχως δισταγμό αυτό το καλοκαίρι, πέντε αλλαγές που θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στο να γνωρίσεις τον πραγματικό σου εαυτό, στο να ζήσεις όπως ακριβώς θέλεις εσύ.

#1 Switch to wellness: Πόσες φορές έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι θα αρχίσεις να τρέφεσαι πιο υγιεινά, ότι θα κάνεις την άσκηση μέρος της ζωής σου, ότι θα ξεκινήσεις γιόγκα για να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος σου ή πως θα σταματήσεις να περνάς τα βράδια σου μπροστά από την οθόνη του smartphone σου; Τώρα είναι η ώρα να κάνεις εκείνο το switch για να δημιουργήσεις τη βάση για έναν πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν χρειάζεται να καταπιέσεις τον εαυτό σου. Μερικές μικρές, καθημερινές αλλαγές αρκούν για να αλλάξεις σταδιακά τον τρόπο ζωής. Κάνε αυτό το switch τώρα και σε έναν χρόνο από σήμερα, θα ευχαριστείς τον εαυτό σου. Να θυμάσαι ότι τα πάντα στη ζωή είναι θέμα συνηθειών. Όσο καλύτερες είναι, τόσο καλύτερη θα είναι και η ποιότητα της ζωής σου.

#2 Switch to cycling: Αν θέλεις να συνδυάσεις το τερπνόν μετά τού ωφελίμου, δηλαδή και να γυμναστείς και να είσαι πιο «ζεν» σε καθημερινή βάση, τότε άφησε στην άκρη το αυτοκίνητο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και κάνε switch το… cycling. Το ποδήλατο θα αποτελέσει τον καλύτερό σου «σύμμαχο», ειδικότερα στην περίπτωση που δεν βρίσκεις ελεύθερο χρόνο για να γυμνάζεσαι σε καθημερινή βάση ή δεν αντέχεις να περνάς πια τα πρωινά και τα απογεύματά σου «κολλημένη» στην κίνηση, κάπου στο κέντρο της Αθήνας.

3# Switch to love: Λένε πως η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει και αλήθεια, τι νόημα θα είχε η ζωή μας χωρίς αγάπη; Κάνε, λοιπόν, εκείνο το switch και άφησε περισσότερο χώρο στην καρδιά σου για την αγάπη, είτε πρόκειται για την οικογένειά σου, είτε για τους φίλους είτε για έναν σύντροφο. Ακόμη και αν το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι επιβαρυμένο, φρόντισε να βρίσκεις πάντα λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σου και όσο και αν έχεις πληγωθεί, μην απορρίπτεις ευκαιρίες για γνωριμίες και… νέες αγάπες.

#4 Switch to comfort: Καλά τα εφαρμοστά τζιν, οι high waist φούστες, τα crop tops και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλήθεια όμως, είσαι σίγουρη ότι τα χρειάζεσαι; Όσο και αν σου αρέσει ένα συγκεκριμένο fashion style, δεν έχει καμία απολύτως αξία να συνεχίζεις να το φοράς, αν δεν σε κάνει να νιώθεις άνετη. Άλλαξε, λοιπόν, την γκαρνταρόμπα σου και κάνε switch to comfort.

#5 Switch to Dove: Τέλος, μην ξεχνάς πως μέσα από απλά, καθημερινά switch θα καταφέρεις να κάνεις μια μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή σου. Από το να αρχίσεις να ακολουθείς μία νέα, πιο ανάλαφρη ρουτίνα ομορφιάς σου στο να αλλάξεις το αποσμητικό σου σε Dove. Σκέψου απλώς ότι το αποσμητικό Dove με ¼ ενυδατική κρέμα, έκανε το… 91% των γυναικών να θέλουν να το χρησιμοποιούν! Γιατί; Διότι απλούστατα, μεταξύ άλλων, έμαθαν ότι μπορεί να τους χαρίσει απίστευτα απαλή επιδερμίδα, όλη μέρα. Όλα αυτά με ένα απλό switch!

dove1

Switch to wellness, switch to cycling, switch to comfort ή ακόμη καλύτερα, switch to love και switch to Dove. Με λίγα λόγια, τόλμησε να κάνεις εκείνο το switch που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου, είτε πρόκειται για το στυλ, είτε για το αποσμητικό σου. Διότι κάποιες φορές, αρκεί ένα switch για να αρχίσεις να ζεις, όπως πραγματικά θέλεις!

#SwitchToDove