Queen Bees! Σήμερα θέλουμε μανικιούρ με royal -άγριες- μέλισσες...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Queen Bees! Σήμερα θέλουμε μανικιούρ με royal -άγριες- μέλισσες...

Είναι κομψές και υπέροχα όμορφες 

Θέλω να ξεκινήσω αυτό το Daily Nailspiration δηλώνοντας ευθύς εξ᾽αρχής πως δεν βλέπω Άγριες Μέλισσες (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη #pestenamefate). Δεν ξέρω αν η σειρά έχει καν μέλισσες, μελίσσια ή μελισσοκόμους αλλά αγαπώ τις μέλισσες γενικά. Είναι το πιο πολύτιμο έντομο και σε αντίθεση με το τι μπορεί να νόμιζες, σε τσιμπούν μόνο αν τις απειλήσεις (οι σφήκες επιτίθενται γιατί έχουν μόνιμα νεύρα). Είναι πανέμορφες και έχουν κάτι το αβίαστα royal γι᾽αυτό αποφάσισα πως πρέπει να γίνουν το θέμα του σημερινού nailspiration.

Δεν ήταν εύκολο όμως... Υπάρχουν δεκάδες μανικιούρ με μέλισσες εκεί έξω αλλά δεν είναι όλα πετυχημένα. Το σώμα της μέλισσας βλέπεις, είναι δύσκολο να το ζωγραφίσεις και ακόμα δυσκολότερο όταν πρέπει να το κάνεις σε μία πολύ μικρή επιφάνεια όπως το νύχι. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πτοήθηκα και δεν βρήκα απλά 10 αλλά 20 μανικιούρ με πανέμορφα ζωγραφισμένες μέλισσες για να χαζέψεις μαζί με τον καφέ σου αυτό το μεσημέρι.

Κάνε λοιπόν ένα scroll, δες τα όλα στην gallery που σου ετοίμασα και μην προσπαθήσεις να τα αντιγράψεις... Θα δυσκολευτείς και να νευριάσεις όπως οι σφήκες και δεν το θέλουμε αυτό! Enjoy...

Διάβασε ακόμα: 15 φουρτουνιασμένα μανικιούρ που μας κάνουν να ονειρευόμαστε παραλίες...