10 αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες που γυαλίζουν στον ήλιο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες που γυαλίζουν στον ήλιο

Θα σώσουν το δέρμα και την εμφάνισή σου 

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο όποιος και αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου. Ανάλογα όμως με το δέρμα σου αλλάζουν και τα συναισθήματά σου... Αν έχεις για παράδειγμα λιπαρή επιδερμίδα, τότε πολύ πιθανόν να μισείς το αντηλιακό και το πόσο σε κάνει να γυαλίζεις και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες. Η λιπαρή επιδερμίδα είναι ευαίσθητη στα διάφορα συστατικά, επιβαρύνεται εύκολα, απορυθμίζεται και ναι, πράγματι γυαλίζει περισσότερο με πολλά αντηλιακά. Δεν συμβαίνει όμως με όλα.

Επειδή οι γυαλάδες στον ήλιο με το αντηλιακό είναι ένα πολύ αληθινό πρόβλημα, οι εταιρίες το έχουν λάβει υπόψη τους και έχουν δημιουργήσει αντηλιακά που όχι μόνο δεν κάνουν τα λιπαρά δέρματα να γυαλίζουν αλλά τα φροντίζουν κιόλας. Δεδομένου ότι η λιπαρή επιδερμίδα έχει και ατέλειες, πολλά αντηλιακά προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και τα σπυράκια, χαρίζουν ματ αποτέλεσα που δεν το νιώθεις και μπορείς να τα φοράς ακόμα και σαν βάση κάτω από το μακιγιάζ σου για να είσαι πάντα προστατευμένη. Ναι, μιλάμε για τόσο ανάλαφρο και ματ αποτέλεσμα.

Ποια είναι όμως αυτά τα αντηλιακά; Τα έχουμε όλα εδώ ή μάλλον... έχουμε τα 10 καλύτερα που δοκιμάσαμε και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το ματ αποτέλεσμα και την ελαφριά υφή τους. Θα τα βρεις με ένα scroll στην παρακάτω gallery και σου προτείνουμε να πάρεις ένα από αυτά και να το φοράς όλο το χρόνο!

Διάβασε ακόμα: 5 scrunchies και 5 αντηλιακά μαλλιών για insta-worthy μαλλιά στην παραλία!