Η Δούκισσα Νομικού έκανε τα τέλεια salty braids για την παραλία

Η Δούκισσα Νομικού έκανε τα τέλεια salty braids για την παραλία

Και εδώ θα μάθεις πώς ακριβώς μπορείς να το κάνεις κι εσύ!

Η Δούκισσα Νομικού είναι το πιο φρέσκο, λαμπερό, χαμογελαστό και στυλάτο κορίτσι που ξέρουμε. Όσα χρόνια είναι στο προσκήνιο δεν έχει χάσει ούτε λεπτό την ευγένεια και την καλοσύνη της. Ειδικά, όμως, μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της, η ξανθιά παρουσιάστρια είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Το πρόσωπό της εκπέμπει μια πρωτόγνωρη λάμψη, ενώ τα μαλλιά της βρίσκονται στα καλύτερά τους. Πραγματικά, πόσο ζηλεύουμε τα τόσο υγιή, λαμπερά και πλούσια μαλλιά της Δούκισσας δε λέγεται.

Η αγαπημένη μανούλα μάς δίνει συχνά τον τελευταίο καιρό έμπνευση για τα χτενίσματα του καλοκαιριού. Είναι πολύ δημιουργική με τα hairstyles της χωρίς, όμως, να κάνει κάτι το χρονοβόρο ή δύσκολο. Η Δούκισσα Νομικού αγαπά τα μαντήλια στα μαλλιά, λατρεύει όμως και τις πλεξούδες και εδώ ακριβώς- στο τελευταίο της χτένισμα- θα σταθούμε. Ειδικότερα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τα πιο ωραία μαλλιά που την έχουμε δει ως τώρα. Η Δούκισσα έχει κάνει το ιδανικό χτένισμα, για να μη ζεσταίνεσαι στην παραλία, αλλά να είσαι και στυλάτη ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η πανέμορφη παρουσιάστρια έκανε δύο γαλλικές πλεξούδες τις οποίες ξεκίνησε από τη ρίζα των μαλλιών και τις έπιασε με απλά, μαύρα λαστιχάκια. Έτσι, δημιούργησε το απόλυτο beach hairlook και έδωσε και σε εμάς όλο το hairspiration που χρειαζόμαστε για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

Αν κι εσύ θέλεις να αντιγράψεις το χτένισμα της Δούκισσας Νομικού, το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει βήμα-βήμα πώς να το πετύχεις. Και δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστείς με αυτά τα μαλλιά μόνο στην παραλία! Μπορείς να κάνεις αυτό το χτένισμα και για τη βόλτα ή τα ψώνια σου στην πόλη!

Καλή επιτυχία!



Διάβασε ακόμα: Tantouring: Η νέα τεχνική self-tanning προσώπου θα σε ενθουσιάσει