Αυτά είναι τα πιο chic animal print nail art που θα δεις ποτέ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά είναι τα πιο chic animal print nail art που θα δεις ποτέ

Όλα είναι πιο κομψά όταν γίνονται ασπρόμαυρα 

Το animal print είχε γίνει τεράστια τάση πριν 2 χρόνια αλλά στην πραγματικότητα δεν έφυγε (ούτε και είχε φύγει) ποτέ από τη μόδα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια σε ρούχα και αξεσουάρ αλλά, εξαιτίας αυτού του popularity, το animal print έχει καταλήξει οριακά kitsch. Δεν είναι ένα από τα μοτίβα που θα επέλεγε κανείς για μία επίσημη εμφάνιση ούτε και είναι ταυτισμένο με την κομψότητα. Σήμερα ωστόσο, θέλω να δούμε το animal print με άλλο μάτι ή μάλλον... με άλλα χρώματα ή την απουσία χρωμάτων.

Το ασπρόμαυρο animal print είτε αυτό είναι ζέβρα, λεοπάρδαλη, cow δείχνει πολύ κομψό και μπορώ να σου το αποδείξω. Βρήκα 10 ασπρόμαυρα nail art που είναι η επιτομή της κομψότητας και τα έχω βάλει σε μία gallery παρακάτω. Πως είχα αυτή την έμπνευση για το σημερινό nailspiration; Σκέφτηκα πόσο τέλειο θα ήταν ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα σανδάλια με μαυρισμένη επιδερμίδα (κάτι ετοιμάζω) και όλα μου τα κλικ στο instagram οδηγούσαν σε ασπρόμαυρα νύχια με animal print.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll παρακάτω και δες τα wild μοτίβα διαφορετικά, χωρίς χρώμα και με απίστευτη κομψότητα που θα σε κάνει να θέλεις να τα αντιγράψεις. Enjoy...

Διάβασε ακόμα: Works of art! 10 μανικιούρ που βάζουν το “art” στο nail art