Tα τρία νέα bodymist της DUST+CREAM που φοράω κάθε μέρα και ταξιδεύω με κάθε ψέκασμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Tα τρία νέα bodymist της DUST+CREAM που φοράω κάθε μέρα και ταξιδεύω με κάθε ψέκασμα

Είναι μικρές αποδράσεις κλεισμένες σε μπουκάλι

Το άρωμα το καλοκαίρι είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Τα έντονα eau de toilette και eau de parfum δεν είναι εύκολο να φορεθούν. Συχνά καταλήγουμε να μην φοράμε τίποτα όλη την ημέρα ή να κάνουμε μετρημένα ψεκάσματα, μόνο στις βραδινές μας εξόδους. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο θέμα μου: Εδώ και πολλά χρόνια ψάχνω ένα άρωμα που να μυρίζει καρύδα, εξωτικά φρούτα, αντηλιακό και αναμνήσεις καλοκαιριού που να μπορώ να ψεκάζω στο σώμα μου όλη την ημέρα... Είμαι βλέπεις εμμονική με τις καλοκαιρινές μυρωδιές και μέχρι φέτος τις αποχωριζόμουν, αλλά όχι πια. Φέτος το καλοκαίρι μου μυρίζει σαν ζουμερό κοκτέιλ, σαν ρομαντική βόλτα στο ηλιοβασίλεμα και σαν ταξίδι στο πιο εξωτικό μέρος της γης χάρη στα DUST+CREAMBodyMist. Θα σου τα εξηγήσω όλα...


https://www.instagram.com/p/CBgKBcyDRoc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν έφτασαν στο γραφείο μου τα DUST+CREAM BodyMist, νόμιζα πως κρατώ στα χέρια μου συνηθισμένα αρωματικά spray. Οι συσκευασίες τους ναι, ήταν πιο εντυπωσιακές από άλλες που είχα δει όμως τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει για εκείνο το πρώτο ψέκασμα. Πρώτα δοκίμασα το BodyMistMadLily.

110256791 311584119989113 4253895238332778009 n

Ψέκασα στον αέρα, έκλεισα τα μάτια και με την πρώτη εισπνοή νόμιζα πως τα πόδια μου πατούν δροσερή, βρεγμένη άμμο, πως περπατώ κάτω από φοίνικες σε μία δαντελένια ακρογιαλιά. Σχεδόν ένιωθα τον ήλιο στο δέρμα μου και “ξύπνησα” μόνο όταν οι συνάδελφοι άρχισαν να ρωτούν τι μυρίζει τόσο ωραία. Αποκωδικοποιώντας το BodyMistMadLily ανακάλυψα πως στη βάση του έχει κρεμώδη καρύδα και γλυκιά βανίλια ενώ συμπληρώνεται από νότες κρίνου και χαμομηλιού. Γι αυτό μυρίζει σαν περίπατο σε εξωτική παραλία και σαν αντηλιακό. Γι᾽αυτό είναι τόσο καλοκαιρινό και τόσο αισθησιακό...


https://www.instagram.com/p/CBgJw6ODvth/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έπειτα δοκίμασα το BodyMistY-LangZest. Γύρω μου είχαν ήδη μαζευτεί όλα τα κορίτσια του γραφείου ανυπομονώντας για το επόμενο ψέκασμα. Με την πρώτη μυρωδιά, ο ήλιος έδυσε και αυτόματα μεταφερθήκαμε, όλες μαζί, στο πιο wild beach bar. Ο ζουμερός ανανάς, τα τροπικά φρούτα, τα βατόμουρα και το Y-Lang Zest μας έκαναν να νομίζουμε πως χορεύουμε κάτω από τα αστέρια κρατώντας δροσερά κοκτέιλ... ξέρεις, από αυτά με τις δεκάδες ομπρελίτσες. Σχεδόν ακούγαμε τη μουσική!

Ήταν ένα ακόμα μικρό, τροπικό ταξίδι αλλά πιο φρουτένιο και περιπετειώδες, από αυτά που είναι γεμάτα φλερτ, χορό ως το πρωί και ηλιοκαμένο δέρμα. Τελευταίο δοκίμασα ή μάλλον... δοκιμάσαμε (ποτέ δεν είχε ξαναμαζευτεί τόσος κόσμος στο γραφείο μου) το BodyMistCrazed Rose και όποια δεν ήταν ερωτευμένη... ερωτεύτηκε. Είναι το πιο ρομαντικό από τα τρία και αμέσως μας ήρθαν στο μυαλό περίπατοι στο ηλιοβασίλεμα και λόγια αγάπης γεμάτα γλύκα!


https://www.instagram.com/p/CBgKNpWj7V-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι λουλουδένιες νότες του τριαντάφυλλου, μπλέκονται με το γλυκό πεπόνι, το μήλο και το αχλάδι δημιουργώντας μία καλοκαιρινή ιστορία αγάπης που θέλεις να μυρίζεις συνέχεια. Τα ταξίδια όμως δεν σταμάτησαν με τη δοκιμή του τελευταίου DUST+CREAM BodyMist.

115821848 621431298487501 3512493970785790704 n

Οι ψεκασμοί συνέχισαν και χωριστήκαμε σε teams: TeamMadLily, Team Y-langZest και TeamCrazed Rose. Εγώ δεν μπορώ να πω ωστόσο πως μπόρεσα να διαλέξω και να γίνω μέλος κάποιου team (αν και δηλώνω φανατική). Μου αρέσουν όλα εξίσου και βρίσκω πως είναι η τέλεια εναλλακτική για το άρωμα που έψαχνα. Είναι τόσο ευωδιαστά αλλά και ελαφριά ώστε να μπορώ να τα ψεκάζω όλη μέρα και το κάθε ένα αντανακλά τη διάθεσή μου. Όταν θέλω να ονειροπολήσω και να μεταφερθώ σε μία παραλία επιλέγω το κρεμώδες MadLily. Όταν νιώθω περιπετειώδης ψεκάζω το ζουμερό Y-LangZest και όταν βγαίνει από μέσα μου το ρομαντικό κορίτσι τότε έρχεται η ώρα του Crazed Rose.

Ναι, τα πρώτα ξεκάθαρα τελείωσαν μέσα σε λίγες ημέρες και έχω ήδη προμηθευτεί το δεύτερο σετ που θα με συνοδεύσει στο υπόλοιπο του καλοκαιριού. Αν θέλεις και εσύ να τυλίξεις τη μέρα και το σώμα σου με ταξιδιάρικες, καλοκαιρινές μυρωδιές, τα βήματά σου πρέπει να σε οδηγήσουν στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα DUST+CREAM και φυσικά θέλω να μου πεις σε ποιο Team κατατάσσεις τον εαυτό σου ή αν είσαι σαν εμένα... που τα λατρεύω και τα τρία!

dusts