5+1 δροσερά μακιγιάζ για τις ατέλειωτες βόλτες στο νησί

Μαρία Ροδίτη
5+1 δροσερά μακιγιάζ για τις ατέλειωτες βόλτες στο νησί

Η ώρα των διακοπών κοντοζυγώνει και πρέπει από τώρα να ξέρουμε πώς θα βαφόμαστε πλάι στο κύμα!

Πόσο χαιρόμαστε που σε περίπου μία εβδομάδα τελειώνει ο Ιούλιος και θα καλωσορίσουμε τον Αύγουστο δε λέγεται. Ο μήνας των διακοπών για την πλειοψηφία των εργαζομένων ξεκινά και είμαστε κι εμείς έτοιμες να οργανώσουμε τις βαλίτσες και τα νεσεσέρ μας για τα πιο όμορφα νησιά της χώρας μας. Η ανεμελιά και η χαλαρότητα κοντοζυγώνουν.

Και όπως άνετες και χαλαρές είμαστε στις διακοπές μας, άλλο τόσο ατημέλητο και καθόλου υπερβολικό πρέπει να είναι και το μακιγιάζ μας. Ποια έχει τώρα όρεξη να στήνεται με τις ώρες στον καθρέφτη πριν βγει να απολαύσει τη βόλτα της στα σοκάκια των Κυκλάδων; Όλες αναζητάμε εύκολα και γρήγορα μακιγιάζ, που θα μας δείχνουν φρέσκιες και περιποιημένες χωρίς κόπο. Το καλοκαίρι, άλλωστε, δε χρειάζεται να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με πολλά προϊόντα. Ούτε και είμαστε διατεθειμένες να κουβαλάμε μαζί μας όλη τη συλλογή με τα καλλυντικά μας.

Το μακιγιάζ για τις βόλτες στο νησί πρέπει να έχει χρώμα, να είναι φρέσκο και πολύ λαμπερό. Να αναδεικνύει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου και να σε δείχνει ξεκούραστη όσο κι αν ξενύχτησες το προηγούμενο βράδυ απολαμβάνοντας το κοκτέιλ σου πλάι στο κύμα. Πώς θα επιτευχθεί αυτό; Με τα 6 μακιγιάζ που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery! Δοκίμασέ τα και άσε τη λάμψη σου να συνεπάρει όσους βρίσκονται γύρω σου.

Διάβασε ακόμα: Τα μυστικά ομορφιάς της Gisele μπορείς να τα υιοθετήσεις κι εσύ