Αυτό το χρώμα κραγιόν δε λείπει σχεδόν ποτέ από το μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το χρώμα κραγιόν δε λείπει σχεδόν ποτέ από το μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου

Η πανέμορφη τραγουδίστρια έχει ένα signature beauty look τα τελευταία χρόνια και μας αρέσει πολύ!

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στο X Factor και στις τηλεοπτικές μας οθόνες, πριν αρκετά χρόνια, καταλάβαμε ότι θα μας απασχολήσει πολύ. Και όντως έτσι έγινε. Η Ήβη Αδάμου εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια που τη γνωρίζουμε κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας τόσο με τις μουσικές επιτυχίες της όσο και με την ομορφιά της.

Ένα απλό scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετό για να καταλάβεις ότι η Ήβη είναι ένα πανέμορφο πλάσμα με πηγαίο χαμόγελο και απίστευτη γλυκύτητα. Όχι μόνο, όμως… Επειδή εδώ είμαστε beauty addicts παρατηρήσαμε και κάτι ακόμα… Ότι η Ήβη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο bronze make up και ιδιαίτερα στα nude κραγιόν. Σπάνια θα δεις κάποια φωτογραφία της ή κάποια εμφάνισή της με έντονο κραγιόν, όπως το κόκκινο. Η τραγουδίστρια είναι φανατική των nude αποχρώσεων στα χείλη και φαίνεται ότι εδώ και μερικά χρόνια έχει βρει το signature μακιγιάζ της.

Παίζοντας ανάμεσα σε nude-pink και nude-brown αποχρώσεις στα χείλη, η Ήβη έχει βρει αυτό που της ταιριάζει και δεν το αλλάζει με τίποτα. Άλλωστε, το συγκεκριμένο χρώμα κραγιόν συνδυάζεται μοναδικά με τη σταρένια επιδερμίδα της και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είναι ηλιοκαμένη, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Αν, λοιπόν, κι εσύ θέλεις να υιοθετήσεις το signature beauty look της Ήβης Αδάμου, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς ένα nude κραγιόν. Διάλεξε ένα από αυτά που θα βρεις στην παρακάτω gallery και φόρεσέ το από το πρωί ως το βράδυ, από την παραλία μέχρι τη βραδινή σου έξοδο για κοκτέιλ. Για δες…

Διάβασε ακόμα: DIY: Η απόλυτη μάσκα χεριών για να αντιμετωπίσεις το σκασμένο δέρμα