Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε το πιο δροσερό & stylish καλοκαιρινό χτένισμα

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε το πιο δροσερό & stylish καλοκαιρινό χτένισμα

Η πανέμορφη παρουσιάστρια κάνει μια τέλεια και πανεύκολη hairstyle πρόταση.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της ελληνικής showbiz. Είναι πάντα όμορφη και περιποιημένη, είτε τη δεις σε κάποιο επίσημο κάλεσμα, είτε τη συναντήσεις σε κάποια εξόρμησή της στην παραλία. Αμέσως, μαγνητίζει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό κορμί της (μην ξεχνάς ότι έχει τρία παιδιά), αλλά ακόμη περισσότερο με το πανέμορφο πρόσωπό της. Δε βγήκε άδικα, βλέπεις, Σταρ Ελλάς.

Εδώ, όμως, δε θα ασχοληθούμε ούτε με το πρόσωπο, ούτε με το σώμα της, αλλά με τα υπέροχα μαλλιά της. Η Μαριέττα εδώ και αρκετά χρόνια έχει ένα sunkissed ξανθό χρώμα και υπέροχα απαλά και περιποιημένα μακριά μαλλιά, που της επιτρέπουν να υποστηρίξει οποιοδήποτε χτένισμα. Και αυτό έκανε σε πρόσφατη εξόρμησή της στην παραλία. Η Μαριέττα Χρουσαλά, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, αφού έπλεξε τα μαλλιά της σε κοτσιδάκια κατέληξε να έχει τα πιο salty, beach και εντυπωσιακά waves που όλες θέλουμε να έχουμε τόσο στην παραλία όσο και στις καλοκαιρινές μας βόλτες.

Αν θέλεις κι εσύ, λοιπόν, να αποκτήσεις αυτό το τέλειο και ultra summerish hairlook της Μαριέττας Χρουσαλά, δες το παρακάτω βίντεο και δοκίμασε έναν από τους τρόπους που προτείνονται. Πραγματικά, είναι πανεύκολο και υπέροχα εντυπωσιακό αυτό το χτένισμα.



Διάβασε ακόμα: Αμυγδαλέλαιο: Πώς θα σου χαρίσει λαμπερό δέρμα από την κορυφή ως τα νύχια;