Το summerish μανικιούρ της Kourtney Kardashian πρέπει να το κάνεις κι εσύ

Το summerish μανικιούρ της Kourtney Kardashian πρέπει να το κάνεις κι εσύ

Η reality tv star έκανε ένα πολύ κομψό σχέδιο στα νύχια της.

Μπορεί να μας απασχολεί τις περισσότερες φορές με την προσωπική της ζωή και με τις επανασυνδέσεις ή μη με τον πρώην σύζυγό της, Scott Disick, αλλά και μέσα από το reality tv show στο οποίο συνυπάρχει με τις αδελφές της, όμως αυτήν την φορά μας κέντρισε το ενδιαφέρον με κάτι εντελώς διαφορετικό. Η Kourtney Kardashian πριν λίγες μέρες μας ενθουσίασε με το νέο της μανικιούρ.

Κάνοντας ένα check στα insta stories της ανακαλύψαμε το νέο super fresh και καλοκαιρινό nail art της. Η reality tv star έκανε μια φανταστική παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ, που μόνο βαρετή δεν είναι. Συγκεκριμένα, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Kourtney Kardashian ξέφυγε από το comfort zone του French mani και προτίμησε να κάνει τη γραμμή του γαλλικού με διαφορετικές, neon αποχρώσεις.

Κάθε νύχι είχε γραμμή σε εντελώς διαφορετικό neon χρώμα. Neon μπλε, πράσινες, κίτρινες και ροζ γραμμές του γαλλικού μανικιούρ έδωσαν ένα girly και summerish twist στο μανικιούρ της και σε εμάς την ιδέα να κλείσουμε άμεσα ραντεβού στο nail bar για να το αντιγράψουμε.

Άλλωστε, ποια γυναίκα δε θέλει να έχει περιποιημένα και καλαίσθητα άκρα; Το μανικιούρ είναι μια φροντίδα του εαυτού μας που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, χαρά και μας κάνει να νιώθουμε όμορφες μέσα και έξω. Γι' αυτό, λοιπόν, μη χάνεις χρόνο και κάνε scroll για να δεις το μανικιούρ της Kourtney Kardashian και να πάρεις όλο το nailspiration που χρειάζεσαι.

Διάβασε ακόμα: Οι αφέλειες των Hollywood stars σου δίνουν ιδέες για το δικό σου κούρεμα