Το braided hairstyle της Κατερίνας Καινούργιου είναι η λύση στον καύσωνα

Το braided hairstyle της Κατερίνας Καινούργιου είναι η λύση στον καύσωνα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε ένα super chic χτένισμα!

Αχ αυτό το κορίτσι! Σίγουρα έχεις καταλάβει ότι έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Κατερίνα Καινούργιου. Μας αρέσει που αγαπά τόσο πολύ και φροντίζει τον εαυτό της, που είναι πάντα καλοντυμένη και με όμορφο μακιγιάζ και μαλλιά. Και εδώ θέλουμε να σταθούμε στα μαλλιά της.

Ναι, ξέρουμε ότι το ξανθό χρώμα δεν το αποχωρίζεται. Είναι πιστή blondie και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι καλά κάνει, γιατί της ταιριάζει πολύ. Η Κατερίνα, όμως, δε μένει πιστή μόνο σε ένα χτένισμα. Της αρέσει στην καθημερινότητά της να εναλλάσσει τα hairstyles και έτσι τη βλέπουμε άλλοτε με κομψούς κότσους και άλλοτε με υπέροχο, wavy look, δίνοντας παράλληλα σε εμάς και όλα τα κορίτσια το hairspiration που αναζητάμε στην καθημερινότητά μας. Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες, όταν κάναμε ένα scroll στα insta stories της και ανακαλύψαμε ένα τέλειο, υπέρκομψο braided hairstyle.

Η ξανθιά παρουσιάστρια επισκέφθηκε τον κομμωτή της και έκανε μια υπέροχη πλεξούδα, άκρως απαραίτητη και στυλάτη για τις μέρες του καύσωνα που βιώνουμε…

Δες τη στο παρακάτω βίντεο και μη διστάσεις να κάνεις κι εσύ μια παρόμοια πλεξούδα στα μαλλιά σου σήμερα ή αύριο, που το θερμόμετρο ίσως και να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς. Είναι η ιδανική λύση, για να είσαι δροσερή και κομψή όλη μέρα.



Διάβασε ακόμα: Έβγαλες εξανθήματα από τον ήλιο; Έτσι θα τα αντιμετωπίσεις