Το αγαπημένο μανικιούρ της Kendall Jenner είναι πανεύκολο και ultra chic

Το αγαπημένο μανικιούρ της Kendall Jenner είναι πανεύκολο και ultra chic

Μπορείς να το κάνεις κι εσύ μόνη σου στο σπίτι!

Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου με τις συνεργασίες και τα συμβόλαια με διάσημους Οίκους Μόδας να μην έχουν τέλος. Η Kendall Jenner έχει ήδη διαγράψει την πορεία της στο χώρο του modeling, ενώ είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Instagram με τους followers της να ξεπερνούν τα 135 εκατομμύρια. Πλήθος νεαρών κοριτσιών σε όλο τον κόσμο την ακολουθεί και παρακολουθεί προσπαθώντας να αντιγράψει -όσο αυτό είναι δυνατόν- το στυλ της και τα beauty looks της.

Κάπως έτσι κι εμείς αισθανθήκαμε κάνοντας scroll στα Insta stories της πριν λίγες μέρες και ανακαλύπτοντας το νέο της μανικιούρ. Σε αντίθεση με την αδελφή της, Kylie Jenner, που επιλέγει extreme χρώματα και σχέδια στα μανικιούρ και αλλάζει nail art πολύ συχνά, η Kendall Jenner παραμένει πιο minimal και διαχρονική στο κομμάτι «νύχια». Το 24χρονο μοντέλο, λοιπόν, επέλεξε να κάνει ένα φανταστικό και πολύ κομψό nude μανικιούρ με ελάχιστη λάμψη, το οποίο κολάκευε ιδιαίτερα τα δάχτυλά της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αυτό είναι το αγαπημένο της μανικιούρ και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Ανακάλυψε το μανικιούρ της Kendall Jenner στην παρακάτω gallery και αν έψαχνες πώς να φτιάξεις τα νύχια σου αυτές τις μέρες, τώρα μάλλον το βρήκες!

Διάβασε ακόμα: 8 skincare συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σου πριν… κλείσεις τα 30