Το νέο haircut της Chrissy Teigen είναι η αλλαγή που χρειαζόσουν τόσο καιρό

Μαρία Ροδίτη
Το νέο haircut της Chrissy Teigen είναι η αλλαγή που χρειαζόσουν τόσο καιρό

Μεγάλη ανανέωση για το μοντέλο!

Μπορεί τον προηγούμενο μήνα να μας απασχόλησε πολύ με τη σιλικόνη στο στήθος της και τα ενθέματα που τελικά αφαίρεσε, όμως τώρα ήρθε η στιγμή να προσελκύσει το ενδιαφέρον μας για έναν πραγματικά beauty σκοπό. Η Chrissy Teigen μόλις χθες επισκέφθηκε την προσωπική της hairstylist, Irinel de León, για να αλλάξει τα μαλλιά της. Πράγμα και το οποίο έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Αν, λοιπόν, τόσο καιρό είχες συνηθίσει το 34χρονο μοντέλο με τα μακριά της μαλλιά, που έφταναν σχεδόν στο ύψος της μέσης, τώρα ήρθε η στιγμή να ξεχάσεις αυτά που ήξερες. Η Chrissy Teigen έκοψε τα μαλλιά της αρκετά και υιοθέτησε το πιο κομψό και υπέροχο lob haircut, που έχουμε δει τελευταία.

Η αλήθεια είναι ότι το 2020 είδαμε όσο ποτέ άλλοτε τα καρέ κουρέματα να υιοθετούνται και να αγαπιούνται από πλήθος γυναικών και τώρα- βλέποντας την Chrissy Teigen- καταλάβαμε και τους λόγους. Πρόκειται για ένα υπέροχα στυλάτο κούρεμα, που δίνει κίνηση στα μαλλιά και ένα σοφιστικέ twist στο συνολικό look κάθε γυναίκας.

https://www.instagram.com/p/CDPtesdJoJb

Όπως βλέπεις, λοιπόν, και στο παραπάνω βίντεο, που ανήρτησε η hairstylist του μοντέλου, η Teigen θαυμάζει το super fresh κούρεμά της και λέει χαρακτηριστικά: «Και πάλι κοντά». Να σου θυμίσουμε ότι και παλαιότερα- συγκεκριμένα το 2018- η Chrissy Teigen είχε υιοθετήσει ένα καρέ κούρεμα, όμως το τελευταίο διάστημα- δες παρακάτω- και εν μέσω καραντίνας την είχαμε συνηθίσει με αρκετό μήκος στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/B9VKIhDp2HK

Διάβασε ακόμα: Φοράς γυαλιά οράσεως; Σου έχουμε 5 τέλεια και εύκολα χτενίσματα (video)