Οι μπανάνες είναι ωραίες στο μανικιούρ αλλά τα μπανανόφυλλα είναι καλύτερα...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Οι μπανάνες είναι ωραίες στο μανικιούρ αλλά τα μπανανόφυλλα είναι καλύτερα...

Και μπορούμε να το αποδείξουμε πολύ εύκολα... 

Καθώς ο Αύγουστος προχωρά, η ανάγκη μας για πιο... tropical σχέδια στο μανικιούρ γίνεταi και μεγαλύτερη. Καθημερινά “οργώνουμε” το instagram για την καθημερινή έμπνευσή που χρειαζόμαστε για το μανικιούρ όχι μόνο επειδή πρέπει αλλά γιατί μας αρέσει πολύ. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας σήμερα. Το θέμα μας είναι τα τροπικά μανικιούρ και σήμερα αποτελούνται από... Μπανανόφυλλα! Όχι από μπανάνες που τρώμε όλο τον χρόνο αλλά από τα όμορφα φύλλα της.

Τα μπανανόφυλλα, σαν σχέδιο, έχουν κάτι το υπέροχα τροπικό και είναι το focus του σημερινού Daily Nailspiration. Μέσα από την έρευνά μας μάλιστα, μάθαμε πως τα μπανανόφυλλα είναι τέλεια για τη μαγειρική αφού συγκρατούν τη θερμότητα και χρησιμοποιούνται και σε διάφορες περιποιήσεις σώματος. Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας.

Στο μανικιούρ (και το πεντικιούρ ίσως), τα μπανανόφυλλα δίνουν κάτι το tropical και chic αν και δεν μπορούμε να πούμε πως είναι από τα ευκολότερα σχέδια εκεί έξω. Όχι, πολύ πιθανόν να μην καταφέρεις να τα αντιγράψεις αλλά γιατί να μην τα απολαύσεις με κάτι δροσιστικό όσο κάνεις ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή την... ηλιοθεραπεία;

Κάνε λοιπόν ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις 10 τέλεια μανικιούρ με όμορφα μπανανοφυλλα που θα σε πείσουν πως είναι πολύ ομορφότερα από τις μπανάνες... Στο μανικιούρ πάντα. Δεν θα σου προτείναμε να τα φας. Enjoy και καλή εβδομάδα girl!

Διάβασε ακόμα: Τα #LemonNails είναι το δροσερό nail art που θέλουμε μέσα στον καύσωνα (video)