Αυτά τα 10 αφρόλουτρα μυρίζουν καλύτερα από το άρωμά σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά τα 10 αφρόλουτρα μυρίζουν καλύτερα από το άρωμά σου

...και η μυρωδιά τους κρατάει απίθανα πολύ! 

Το καθημερινό μας μπάνιο είναι μία μικρή τελετουργία. Άλλες φορές έχουμε χρόνο να το απολαύσουμε με τις ώρες και άλλες το κάνουμε στα γρήγορα είτε για να φύγουμε, είτε για να πέσουμε για ύπνο. Σε κάθε περίπτωση, είναι τα 15 ή τα 5 λεπτά που αφιερώνουμε στον εαυτό μας γι᾽αυτό τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε παίζουν ρόλο στην όλη εμπειρία, όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι. Σήμερα λοιπόν, μιας που είναι Παρασκευή και ίσως να έχεις περισσότερο χρόνο να πάρεις το μπάνιο σου με την ησυχία σου, είπαμε να μιλήσουμε για αφρόλουτρα.

Λαχταριστά, ευωδιαστά αφρόλουτρα που μας κάνουν να μην θέλουμε να βγούμε από το μπάνιο. Αποφασίσαμε λοιπόν να παίξουμε με τα αρώματα. Βλέπεις, ένα απολαυστικό αφρόλουτρο πρέπει να καθαρίζει απαλά αλλά αποτελεσματικά την επιδερμίδα και να έχει μυρωδιά που να σε κάνει να θέλεις να το χρησιμοποιείς συνέχεια. Στην αγορά υπάρχουν πολλά όμως, λίγα είναι εκείνα που μυρίζουν πραγματικά καλύτερα και από το άρωμά σου.

afroloutro pretty woman

Όχι, δεν είναι αφρόλουτρα που ανήκουν στη σειρά κάποιου eau de toilette. Είναι απλά αφρόλουτρα με μεθυστικές μυρωδιές που μας ξετρελαίνουν και, όποτε τα χρησιμοποιούμε, δεν φοράμε καν το άρωμά μας. Όπως ίσως υποψιάζεσαι, έχουμε ανάγει το μπάνιο σε επιστήμη και έχουμε δοκιμάσει άπειρα προϊόντα μέχρι να καταλήξουμε σε αυτά που σου περιγράφουμε.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll για να ανακαλύψεις και εσύ τα αφρόλουτρα που μυρίζουν πιο ωραία από το άρωμά σου και σπεύσε να αποκτήσεις ένα από αυτά πριν κλείσουν τα καταστήματα και τα φαρμακεία σήμερα. Enjoy...

Διάβασε ακόμα: 10 νέα αρώματα που θα βρουν σίγουρα μία θέση στην βαλίτσα των διακοπών σου