5+1 αρώματα που θα σε κάνουν να πεις “Αχ, καλοκαιράκι!”

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5+1 αρώματα που θα σε κάνουν να πεις “Αχ, καλοκαιράκι!”

Είναι δροσερά, ρομαντικά και πολύ νοσταλγικά! 

Τα καλοκαιρινά αρώματα -σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει- είναι τα αγαπημένα μας. Λατρεύουμε τις ανάλαφρες νότες που μυρίζουν καρύδα και αντηλιακό και μας κάνουν να θυμόμαστε αγαπημένα μας καλοκαίρια και ξέγνοιαστες στιγμές. Έχουμε ήδη μιλήσει για τα πιο καλοκαιρινά αρώματα ever αλλά αφήσαμε έξω μερικά... outsiders. Είναι αρώματα που δεν έχουν παραδοσιακά καλοκαιρινές νότες αλλά μυρίζουν καλοκαίρι.

Είναι μάλιστα αρώματα που μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο αφενός γιατί είναι πάντα διαθέσιμα και αφετέρου γιατί είναι κατάλληλα για κάθε εποχή. Εσπεριδοειδή, λουλούδια, ξύλα και musk δημιουργούν μοναδικά “μπουκέτα” που σε ταξιδεύουν στις πιο αγαπημένες, καλοκαιρινές διακοπές και ονειροπολούμε ήδη μπροστά στις οθόνες μας.

Ξέρουμε όμως τι σκέφτεσαι: Πόσο κρατάνε αυτά τα αρώματα; Αυτό το κεφάλαιο το καλύψαμε προχθές και σου δώσαμε όλα τα tips για να κρατήσει το άρωμά σου στη ζέστη οπότε δεν θέλουμε να ανησυχείς. Θέλουμε απλά να διαλέξεις εκείνο που θα πάρεις μαζί σου και θα σου θυμίζει για πάντα τις φετινές, πολυαναμενόμενες διακοπές.

Αν λοιπόν θες να μυρίζεις σαν ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, σαν μία βόλτα στη θάλασσα, σαν να φόρεσες το φρεσκοπλυμένο καλοκαιρινό σου φόρεμα ή απλά να πεις “αχ καλοκαιράκι!” με το πρώτο ψέκασμα, κάνε ένα scroll παρακάτω για να δεις 6 μοναδικά αρώματα.

Διάβασε ακόμα: 20 ροζ nail art γιατί έχουμε καιρό να τα δούμε και θέλουμε να τα απολαύσουμε