Κωδικός ρουζ: Πώς θα το φορέσεις σωστά και tips για να διαλέξεις τη δική σου απόχρωση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κωδικός ρουζ: Πώς θα το φορέσεις σωστά και tips για να διαλέξεις τη δική σου απόχρωση

Είναι το κρυφό όπλο στο νεσεσέρ σου 

Η μάσκαρα και το κραγιόν είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα του νεσεσέρ με την μάσκαρα να “κονταροχτυπιέται” με το κονσίλερ. Τα αγαπάμε όλα προφανώς και είναι και τα τρία πραγματικά “εργαλεία” ωστόσο, το μυστικό όπλο του νεσεσέρ είναι άλλο! Ναι, είναι το ρουζ και σήμερα θα σου εξηγήσουμε ακριβώς το γιατί και θα σου δώσουμε tips για να το φορέσεις σωστά αλλά και για να διαλέξεις τη δική σου τέλεια απόχρωση.

rouz

Γιατί λέμε λοιπόν πως το ρουζ είναι το πραγματικό όπλο του νεσεσέρ. Είναι το προϊόν που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και υγιής με μία πινελιά. Όχι, το κονσίλερ δεν το κάνει αυτό. Το ρουζ, με το χρώμα υγείας και τη λάμψη, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πραγματικά όμορφη με τo minimum της προσπάθειας. Ακόμη και αν φορέσεις μόνο λίγο ρουζ το πρωί, θα δείχνεις πιο περιποιημένη και φρέσκια από το αν φορούσες μόνο κονσίλερ, μάσκαρα ή κραγιόν.

oso pio psila toso pio lift

Πως πρέπει να φοράς το ρουζ όμως; Ο βασικός κανόνας είναι ένας: Όσο πιο ψηλά το φορέσεις, τόσο πιο ανορθωμένο και νεανικό θα είναι το αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, αν το φορέσεις χαμηλά, το αποτέλεσμα θα είναι καθοδικό και αυτό δεν το θέλουμε. Μπορείς να το φορέσεις είτε χαμογελώντας είτε ρουφώντας προς τα μέσα τα μάγουλά σου όμως να θυμάσαι πως, το χρώμα στο πρόσωπό μας συγκεντρώνεται περισσότερο στα μάγουλα και όχι τα ζυγωματικά.

Όσο για τα υπόλοιπα που πρέπει να ξέρεις, παρακάτω θα βρεις πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις άψογα looks με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια αλλά και πληροφορίες (μαζί με προτάσεις) για να διαλέξεις την κατάλληλη απόχρωση για το δικό σου πρόσωπο.

Διάβασε ακόμα: Οι αλογοουρές την επόμενη σεζόν θα είναι του ύψους ή του βάθους