7 celebrities που έκαναν beauty… τρέλες στην καραντίνα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
7 celebrities που έκαναν beauty… τρέλες στην καραντίνα!

Πείραξαν τα μαλλιά τους πολύ και δεν τις ένοιαξε καθόλου!

Όλες μας λίγο τρελαθήκαμε, ως ενα βαθμό, στην καραντίνα, κυρίως από βαρεμάρα. Σκεφτήκαμε να κουρευτούμε μόνες μας, να κάνουμε πειράματα και γενικά είχαμε τις πιο τρελές ιδέες. Δεν κάναμε όμως τρέλες! Οι Ελληνίδες celebrities μάλιστα δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από μία βαφή ρίζας. Δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο για τις ξένες και πιο περιπετειώδεις σταρ που έκαναν πράγματι τρέλες και κυρίως στα μαλλιά τους.

Σε αντίθεση με τα δικά μας κορίτσια, εκείνες έκοψαν αφέλειες, έβαψαν ροζ, κόκκινα και μπλε μαλλιά και ανέβασαν τα αποτελέσματα της τρέλας τους στο Instagram για να γελάσουμε όλες μαζί. Τις αγαπάμε όλες λίγο περισσότερο για αυτό γιατί θέλει κότσια και τρομερή αυτοπεποίθηση για να μπορέσεις να γελάσεις με την ίδια σου την τρέλα.

Μιας λοιπόν που περάσαμε το φράγμα των 50 ημερών σε καραντίνα, είπαμε να θυμηθούμε ποια ξένα κορίτσια έκαναν beauty τρέλες και να τα συγκεντρώσουμε σε μία gallery. ´Όχι, όχι για να πάρεις ιδέες, απλά για να δεις πόσο αβασάνιστα γελούν με τον ίδιο τους τον εαυτό και για να σου δείξουμε πως, ακόμα και όταν ζεις σε έπαυλη ε όλες τις ανέσεις, βαριέσαι, πλήττεις και ξεσπάς στον εαυτό σου.

Βέβαια, όταν καταλήγεις να μοιάζεις με καρτούν, βοηθά λίγο η τεράστια πισίνα και ο κήπος στο να νιώσεις καλύτερα συνεπώς, ξαναλέμε, δεν σου τις δείχνουμε για να πάρεις παράδειγμα. Εκτός και αν έχεις σπίτι με τεράστιο κήπο και πισίνα. Να μας καλέσεις…

Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι παλέτες που λατρεύει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου