Το χτένισμα της Hailey Bieber θα σε μεταμορφώσει στο απόλυτο 90’s girl

Το χτένισμα της Hailey Bieber θα σε μεταμορφώσει στο απόλυτο 90’s girl

Είναι πανεύκολο και θα σου θυμίσει τα μαθητικά σου χρόνια.

Αν είσαι κορίτσι των 90’s σίγουρα θα θυμάσαι τη Rachel στα «Φιλαράκια» (aka Jennifer Aniston) με το χαρακτηριστικό κούρεμα που έμεινε στην ιστορία ή τα scrunchies με τα οποία έπιανες σε αλογοουρές τα μαλλιά σου και -ευτυχώς- επέστρεψαν στη μόδα, οπότε μπορείς να τα φοράς και σήμερα.

Σίγουρα, όμως, θα θυμάσαι και εκείνο το χτένισμα που μετά μανίας ήθελε να σου κάνει η μαμά για να πας στο σχολείο, ακόμα κι αν ξεκινούσες το Γυμνάσιο και ήσουν ήδη αρκετά μεγάλη… για δυο κοτσίδες στα μαλλιά. Ναι, ίσως κατάλαβες τι σου περιγράφουμε. Μιλάμε για εκείνο το hairstyle που για να το πετύχεις έκανες τα μαλλιά χωρίστρα στη μέση, και έπιανες δεξιά και αριστερά από τα αυτιά high ponytails.

Αυτό ακριβώς το old-school χτένισμα επέλεξε να κάνει πρόσφατα η Hailey Bieber και να δώσει για μια στιγμή στο 2020 την αίγλη και τη λάμψη της δεκαετίας του ’90. Τα pigtails της (έτσι ονομάζεται το χτένισμα) επιμελήθηκε η hairstylist Amanda Lee, αφού πρώτα της έβαλε μερικά extensions και δημιούργησε ανάλαφρους κυματισμούς.

https://www.instagram.com/p/CEQV1mOhbZn

Αλήθεια, δεν είναι το πιο fresh και παιχνιδιάρικο χτένισμα που μπορείς να κάνεις λίγο πριν αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι; Εντάξει, ίσως να μην είναι κατάλληλο για να πας στο γραφείο και να είσαι μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, όμως μπορείς να το δοκιμάσεις στις τελευταίες εξορμήσεις σου στην παραλία ή σε περίπτωση που πας για ένα χαλαρό καφεδάκι με τις φίλες σου. Do it και θα μας θυμηθείς!

Διάβασε ακόμα: Fall Trend! Αυτή η τάση στο μακιγιάζ θα σου χαρίσει τα πιο εκφραστικά μάτια