10 χημικά peeling που μπορείς να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς μετά το καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 χημικά peeling που μπορείς να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς μετά το καλοκαίρι

Είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα σου για να ανανεωθεί και να λάμψει 

Δεν θα ξεκινήσουμε λέγοντας τα ίδια και τα ίδια (είναι και 11 το βράδυ). Ξέρεις ότι το δέρμα σου ταλαιπωρήθηκε το καλοκαίρι και θέλεις να κάνεις κάτι για αυτό. Η πιο εντατική περιποίηση είναι η σωστή οδός και τα peelings θα σε βοηθήσουν να... κόψεις δρόμο. Ναι, τα χημικά peel που άρχισες να αποφεύγεις όσο ζέσταινε ο καιρός θα έρθουν ξανά στο μπροστινό μέρος του μπουντουάρ σου.

Τα χημικά peelings βλέπεις δημιουργούν φωτοευαισθησίες η οποία με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει πανάδες. Γι' αυτό, αν πρόκειται να κάνεις ηλιοθεραπεία δεν είναι ό, τι καλύτερο να ξεκινήσεις να τα χρησιμοποιείς. Αν ωστόσο δεν κάθεσαι στον ήλιο με τις ώρες και φοράς το αντηλιακό σου όλα θα πάνε καλά.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, αφού τελείωσαν οι διακοπές και η ηλιοθεραπεία, τώρα είναι η σωστή εποχή για να ξεκινήσεις την χημική απολέπιση που θα σε οδηγήσει σε πιο απαλό, νεανικό, καθαρό και λαμπερό δέρμα. Γι᾽αυτό έχουμε 10 τέλεια, ήπια χημικά απολεπιστικά παρακάτω τα οποία πρέπει να αρχίσει ςνα χρησιμοποιείς σε συνδυασμό με υψηλό SPF.

Κάνε ένα ακόμη scroll, κράτα σημειώσεις και διάλεξε αυτό που θα εντάξεις στη ρουτίνα σου αμέσως μόλις σταματήσεις για τα καλά τις εκδρομές στη θάλασσα.

Διαβασε ακόμα: Multi-moisturizing είναι το νέο multi-masking και πρέπει να το κάνουμε όλες