Αυτά είναι τα 4 μυστικά για να πετύχεις τα beach waves της Gigi Hadid

Αυτά είναι τα 4 μυστικά για να πετύχεις τα beach waves της Gigi Hadid

Η προσωπική της hairstylist τα αποκάλυψε όλα!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της εγκυμοσύνης της, όμως η Gigi Hadid από την αρχή της καριέρας της αποτελούσε αντικείμενο θαυμασμού για πολλές γυναίκες και (εννοείται) άνδρες. Το sexy βλέμμα της, η απίστευτη ομορφιά της και ο δυναμισμός της πάνω στο catwalk ήταν αρκετά για να θέλουν πολλά κορίτσια να της μοιάσουν.

Και επειδή εμείς εδώ είμαστε ένα πολύ καλά ενημερωμένο beauty department, ψάξαμε, μελετήσαμε και βρήκαμε πώς θα καταφέρεις έστω και λίγο να της μοιάζεις. Να αποκτήσεις, δηλαδή, ένα από τα signature hair looks της Gigi: τα beach waves.

Βλέπεις, πριν λίγο καιρό η προσωπική της hairstylist, Laura Polko, μίλησε στο www.whowhatwear.co.uk και αποκάλυψε τέσσερις κινήσεις-κλειδιά που κάνει- θα τις βρεις στην παρακάτω gallery-, ώστε να δώσει αυτό το beachy αποτέλεσμα στα μαλλιά του πανέμορφου μοντέλου.

Γιατί μπορεί όλο το καλοκαίρι να τα καταφέρναμε περίφημα τόσες ώρες που βρισκόμασταν στην παραλία και ερχόμασταν σε επαφή με το θαλασσινό νερό. Τώρα, όμως, που «τα κεφάλια μπήκαν μέσα» είναι κάπως πιο δύσκολο να έχουμε από μόνες μας τα beach waves που μας έκαναν τα απόλυτα summer girls στις διακοπές μας. Ή μάλλον… μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν.

Διάβασε ακόμα: 4 περιβαλλοντικοί παράγοντες που επιταχύνουν την πρόωρη γήρανση