20 nail art τέλεια για τον πρωινό σου καφέ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
20 nail art τέλεια για τον πρωινό σου καφέ

Είναι ό, τι πρέπει για να ξεκινήσεις τη μέρα σου χαλαρά και όμορφα 

Μία ακόμα πανέμορφη Κυριακή ξημέρωσε και σύμφωνα με το δελτίο καιρού θα είναι... καυτή! Η θερμοκρασία θα φτάσει στο κόκκινο και μάλλον ετοιμάζεσαι για τη θάλασσα ή σχεδιάζεις να μείνεις μέσα με το κλιματιστικό στο φουλ. Ό, τι και αν έχεις σκοπό να κάνεις για να απολαύσεις τη μέρα σου, πίνεις τον καφέ σου και χαζολογάς γι᾽αυτό τα κλικ σου σε οδήγησαν στο queen.gr για ένα ακόμη daily nailspiration.

Σήμερα λοιπόν δεν έχουμε θέμα. Οι Κυριακές εξάλλου είναι χαλαρές. Σήμερα αποφασίσαμε να διαλέξουμε 20 από τα πιο όμορφα nail art που συναντήσαμε στα ατελείωτα scroll μας στο instagram και να φτιάξουμε μία απολαυστική gallery που περιέχει ένα σχέδιο για κάθε γούστο. Έχουμε δύσκολα και εύκολα, σχέδια για κοντά νύχια και για μακριά, σε nude ή και έντονες αποχρώσεις. Τα έχουμε όλα!

Γι᾽αυτό σε προσκαλούμε να φτιάξεις έναν ακόμα καφέ, να κόψεις ένα κομμάτι κέικ (σε βλέπουμε) και να καθίσεις λίγο πιο αναπαυτικά. Με ένα scroll ακόμη θα φτάσεις στην σημερινή nail art gallery και νομίζουμε πως θα την ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο και από εμάς. Enjoy...

Διάβασε ακόμα: Είναι Παρασκευή και αυτό που έχουμε ανάγκη είναι τα φούξια νύχια