Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το πιο κομψό χτένισμα στη χθεσινή εκπομπή της

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το πιο κομψό χτένισμα στη χθεσινή εκπομπή της

Υπέροχη η επιλογή της!

Μετά από περίπου οκτώ χρόνια αποχής από την πρωινή ζώνη, η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη». Έτσι, λοιπόν, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και ώρες 11.00-13.00 η ξανθιά παρουσιάστρια θα μας χαρίζει τη γλυκιά της «καλημέρα» και θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Και μαζί με την επικαιρότητα θα παρακολουθούμε και τις beauty επιλογές της αγαπημένης Ελεονώρας. Ας ξεκινήσουμε, όμως, με το χτένισμα που επέλεξε στη χθεσινή εκπομπή της. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην οθόνη μας με ένα low ponytail, το οποίο ήταν ιδιαιτέρως κομψό, φρέσκο και μοντέρνο.

Ειδικότερα, ο προσωπικός της hairstylist, Θάνος Βογιατζής, δημιούργησε μια χαμηλή αλογοουρά κάνοντας έντονη δεξιά χωρίστρα και αφήνοντας ελεύθερες τούφες με χαλαρούς κυματισμούς στην αριστερή πλευρά. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για το ύφος μιας πρωινής εκπομπής σαν αυτήν που παρουσιάζει η Ελεονώρα, αλλά και για όλες τις ώρες της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/CE3l7thjwDw
https://www.instagram.com/p/CE4E4MNlnxr

Γενικά, η Ελεονώρα- όπως θα έχεις παρατηρήσει στη μέχρι τώρα τηλεοπτική πορεία της- αγαπά τα απλά και effortless χτενίσματα. Και το εν λόγω ponytail ήταν ιδανικό τόσο για τη συγκεκριμένη εκπομπή όσο και για την αντιμετώπιση της ζέστης, που ακόμα καλά κρατεί στη χώρα μας.



Διάβασε ακόμα: Η Ελεονώρα Μελέτη έλαμπε σήμερα στην πρεμιέρα της και μάθαμε λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της